Kanatlarovski: "Gostovanje na Karaburmi jedno od ključnih"

Autor: Beta Beta
petak 29.08.2014.
17:56
Izvor: Beta

Trener trećeplasirane ekipe na tabeli JSL izjavio je pred gostovanje OFK Beogradu da na Karaburmi neće biti favorita i da će obe ekipe želeti da se nadigravaju.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski rekao je danas da njegove fudbalere očekuje teško gostovanje na utakmici protiv OFK Beograda u četvrtom kolu Superlige, ali da tim koji želi značajnu ulogu mora da pobeđuje i u gostima.

"Za tako nešto trebaju nam kvalitet, znanje i borbenost, a sve to posedujemo. Neće biti lako, kompletni su, što treba da nam bude dodatni motiv. Oni žele nadigravanje, nama to odgovara, pa favorita nema", rekao je Kanatlarovski novinarima na "Gradskom stadionu".

Novi Pazar je treći u Superligi Srbije sa sedam bodova, dok je OFK Beograd deveti sa tri boda manje.

"Godi nam mesto u vrhu, ali tek je početak. Ova utakmica nam mnogo znači i jedna je od ključnih za dalji tok prvenstva. Posle ćemo imati 14 dana da u miru radimo i verujem da će nam pauza koristiti da se još bolje spremimo u svim segmentima", kazao je Kanatlarovski.

On neće moći da računa na povređenog Vladimira Otaševića, dok su Siniša Stevanović i Miloš Živković nedovoljno oporavljeni. Za tim neće konkurisati ni tek pristigli Bruno Oliveira de Matoš i Miloš Tintor.

Trener Novog Pazara je priznao da su njegovi igrači u prva tri kola pokazali i neke slabosti u igri.

"U nekim momentima možda i nismo bil na željenom nivou, ali je bodovni saldo dobar. Tek ulazimo u pravi ritam, sve smo bolji", zaključio je Kanatlarovski.

Utakmica OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke