Kakvo iznenađenje Đurovski sprema Marku Nikoliću?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.05.2017.
20:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Zvezdi je ovih dana sve podređeno osvajanju Kupa Srbije i ''spasavanju sezone'' posle izgubljene titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Još tri dana je ostalo do borbe za trofej Kupa Srbije, koju će u subotu u Humskoj voditi dva naja najjača kluba - Partizan i Crvena zvezda.

Uveliko se radi na taktičkoj pripremi igrača za finale Kupa, a šef stručnog štaba Crvene zvezde Boško Đurovski odlučio je da od danas zatvori za javnost treninge svoje ekipe.

Danas su kapije stadiona ''Rajko Mitić'' bile zaključane tokom treninga, a ''Novosti'' su došle do saznanja da je reprezentativac Gabona Gelor Kanga sada  ''mnogo mirniji nego obično'', što bi trebalo da znači da šef struke sa njim više nema problema i da će vezista crveno-belih biti u konkurenciji za startnu postavu.

Kada je sastav tima u pitanju, još jednom ćemo podsetiti da Boško Đurovski neće moći da računa na štopera Abrahama Frimponga, čije će mesto najverovatnije zauzeti vezista Damijan Le Talek.

Imajući u vidu zatvaranje treninga za javnost, može se zaključiti i da Đurovski sprema neko taktičko iznenađenje svom kolegi Marku Nikoliću, a ono se može očekivati u srednjem redu. Videćemo da li će od prvog minuta zaigrati Ristić, ili možda Poletanović, s obzirom da je ostalo Le Talekovo upražnjeno mesto ''u vezi''. Takođe, neizvesno je i da li će meč početi Nemanja Milić, ili će se Đurovski odlučiti za neko drugo rešenje...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Thursday, 25.05.2017
08:17

Đurovskom je zaista zapala užasna dužnost pošto je onaj Tintoreto potpuno uništio ekipu što na planu fizičke spreme, što na planu taktičke postave, a najviše ekstremno lošom selekcijom. Sa Lukovićem u odbrani, samo ludačka sreća može da donese pobedu.

avatar
Zvezdaa
Thursday, 25.05.2017
01:28

Taktika Kahriman partizan sutne sa pola terena i da gol nemoraju n da igraju uopste etoti nasa taktika strucnak do strucnaka u zvezdi

avatar
Patrick Bateman
Thursday, 25.05.2017
01:03

Koliko mrznja izjeda pojedine ovde pa svaku Zvezdinu vest komentarisu. Nije lako biti komsija mali.

avatar
Wednesday, 24.05.2017
21:25

Kahriman - Petković, Le Talek, Luković, Anđelković - Donald, Poletanović - Plavšić, Kanga, Ristić - Boaći. Jedino što ne može da nas iznenadi je sa sudijom.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 24.05.2017
22:34

Bas tako,ako opet ostavi vaseg igraca u igri koji je osamario naseg,ili ako ne svira faul nad golmanom

avatar
Thursday, 25.05.2017
13:04

Čak ni sam vaš golman nije tražio faul već igranje rukom Tavambe kojeg nije bilo. Opet da ostave 4 vaša igrača koji su zaslužili crvene kartone između ostalih i onog kojeg je Leonardo udario, a da isključe samo Leonarda? To bi bilo u Terzićevoj bajci, a onda bi svašta bilo.

avatar
djoko
Wednesday, 24.05.2017
23:44
avatar
Nikola Bizmark
Wednesday, 24.05.2017
20:56

Staviće Kahrimana na gol i podmladiti ekipu,urnebesno

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 24.05.2017
20:25

Može da stavi bilo koga u vezi,Everton će sve da ih pojed(*)e.