Kakva se kazna sprema za Partizan?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.07.2017.
17:29
Izvor: Sportske.net

Ekipa Partizana je juče poražena od Olimpijakosa na svom terenu, ali nisu samo to loše vesti.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Partizan čeka loše vesti iz UEFA.

Nakon poraza od Olimpijakosa u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona od 3:1 na svom terenu, Partizan čeka još loših vesti zbog incidenata koji su se desili u prvom poluvremenu, ali i nakon poslednjeg zvižduka sudije Mase u prvom delu igre.

Došlo je do sukoba kod tunela, neko od navijača je pogodio jednog fudbalera Olimpijakosa, nakon toga je došlo i do koškanja, a sve ste to mogli da vidite OVDE.

Najverovatnija mera kojom će Partizan biti kažnjen zbog incidenta jeste igranje utakmice pred praznim tribinama, bilo da se radi o plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, ili da se radi o plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Partizan je danas izdao saopštenje u kojem veliča svoje navijače, a izgleda da će baš zbog pojedinaca morati da ispašta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Thursday, 27.07.2017
10:34

Da se izbaci iz daljeg takmičenja ali sada na dve ili tri godine.

avatar
Wednesday, 26.07.2017
20:25

U Evropi postoji svest svakog pojedinca o kolektivnoj odgovornosti, a kod nas se uvek nađe neki idiot koji će staviti svoj hir ispred celog društva. Par takvih su sinoć klubu izbili iz kase par stotina hiljada evra zbog potencijalne finansijske kazne, verovatno još par stotina hiljada evra ako se igra pred praznim tribinama u plej ofu, a ako mislite da i suđenje nema veze sa tim grdno se varate. UEFA ne želi huligane ni u kvalifikacijama, a tek ih neće u grupnoj fazi. Na kraju krajeva Partizan bi samo od kazni mogao da odvoji za godišnju platu bar jednom dobrom pojačanju.

avatar
Azor Ahai 333
Wednesday, 26.07.2017
23:27

Krenulo je sve od nervoze vasih fudbalera.Kad ce neka analiza utakmice sa tvoje strane ko je kriv za debakl?

avatar
Moemilo
Wednesday, 26.07.2017
20:14

Pa to za njih može još i da dobrododje....ionako svaku utakmicu igraju pred praznim tribinama pred 500-600 gledalaca....još kad bi im sudije....???

avatar
Nenad Van Sebe
Wednesday, 26.07.2017
18:42

Naravno.. Na planeti majmuna, Srbija igra naročitu ulogu i već je dojadilo! Krivo mi je što decenijama osiromašuju ovaj narod ali se još više stidim tog naroda koji nema odgovor na nepravdu već sam sebi seče granu na kojoj sedi. Stidim se i gnušam se! A kako bih se tek osećao da mogu da vidim tog magarca koji je sinoć gađao.. Prao bi mi ulice dokle god ne zaradi onoliko koliko će Partizan biti na gubitku zbog ove kazne..!

avatar
Mads87
Wednesday, 26.07.2017
18:07

I sad nek mi neko objasni sta je promenila ta flasa u glavu sto se utakmice i rezultata tice a sta moze da promeni eventualno igranje Play offa za LE pred praznim tribinama.Ovome se konacno mora stati na put

avatar
Penal titula
Wednesday, 26.07.2017
18:06

A , kako bi vi to želeli , da ne možete dočekati .....

avatar
R
Thursday, 27.07.2017
11:50

Brate moj, kazna nam neminovno sleduje, sad samo da se molimo Bogu da bude sto blaza...