Kako vam se dopada novi reprezentativni dres?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.09.2014.
15:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije promenio je tehničkog partnera tokom leta a kompanija Umbro potrudila se da za reprezentaciju Srbije izradi dres koji će biti još bolji nego prethodni.

twitter.com/umbro
twitter.com/umbro

Povezane vesti

U novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj reprezentacija Srbije ulazi sa novim selektorom na klupi ali i sa novim tehničkim partnerom koji će snabdevati naše nacionalne selekcije sportskom opremom.

Predstavnici kompanije "Umbro" u Srbiji potpisali su tokom leta ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije a sutrašnji duel naše reprezentacije i Francuske biće prilika da se promoviće rezervna garnitura dresova koju je britanska kompanija napravila za "Orlove".

Bela garnitura dresova ukrašena je zlatnim detaljima a crveni dresovi biće promovisani tek za mesec dana, kada je na programu prvi kvalifikacioni meč Srbije za odlazak na EP u Francuskoj.

"Umbro" je za modele odabrao četvoricu fudbalera koji nastupaju u Premijer ligi što nimalo ne treba da čudi jer će preko Baneta Ivanovića, Aleksadra Kolarova, Nemanje Matića i Lazara Markovića novi dres reprezentacije Srbije stići i na britansko tržište.

Kakav je vaš utisak, da li vam se sviđa novi dres reprezentacije Srbije?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke