Kako u Partizanu gledaju na sporne detalje sa ''Rajka Mitića''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net, Sport

Tek su tri prolećna kola odigrana, a već ima dosta polemika na temu arbitraže. Ono što je ovih dana najaktuelnije, jesu pojedine situacije sa utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Kao što već znate, u pitanju je, pre svega, prvi gol koji je za Zvezdu u derbiju 18. kola postigao Džošua Parker.

Taj gol je umnogome olakšao posao beogradskim crveno-belima da dođu do važne pobede, pa ni u Partizanu, koji je uspeo da sačuva četiri boda prednosti na tabeli, nisu ravnodušni na odluku arbitara da taj pogodak prizna, s obzirom na Parkerovu ofsajd poziciju o kojoj se dosta govori.

Nisu ravnodušni pre svega zato što je crno-belima u prethodnom kolu protiv niškog Radničkog poništen gol Nemanje Kojića, posle čega je Partizan ostao bez dva boda.

A u susret narednom, 19. kolu, u kome Partizan na svom terenu dočekuje Rad, zamenik kapitena Partizana Stefan Babović napravio je kraći osvrt na dešavanja proteklog vikenda.

''Video sam sporne detalje na meču najvećeg rivala i - ne znam šta bih rekao... Gotovo da mi je neprijatno da komentarišem to, mogu samo da kažem da protiv takvih stvari možemo jedino da se borimo tako što ćemo mi biti pravi na svakom meču i gledati sebe'', istakao je Babović u izjavi za ''Sport''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke