Kako u LE - Partizan se pita?

Autor: Beta Beta
petak 22.08.2014.
07:50
Izvor: Beta

I na konferenciji za novinare posle pobede nad Nefčijem trener Partizana Marko Nikolić je govorio o razlozima loših početaka mečeva od strane njegovih igrača, ali i ponovio optimistični stav po pitanju plasmana u Ligu Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne zna zašto njegova ekipa loše počinje utakmice kod kuće, ali je istakao da je siguran u prolazak u grupnu fazu Lige Evropa.

"Zanimljiv fudbal se igra poslednjih meseci na Partizanovom stadionu. Ne znam šta je razlog tome i kakva se to nervoza pojavi na terenu i na tribinama u prvih 20 minuta, kada nismo u stanju ne da igramo fudbal, već da pogodimo loptu", rekao je Nikolić novinarima.

Partizan je večeras kod kuće gubio 0:2 protiv Nefčija, ali je na kraju pobedio 3:2. Ponovila se slična situacija kao i u meču protiv Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Ne znam da li su očekivanja publike prevelika, pa se igračima okuju noge...sa druge strane, opet smo pokazali jedan neviđen mentalitet koji se retko sreće u srpskim okvirima. Zadovoljan sam pobedom, nisam zadovoljan rezultatom, jer mislim da smo promašili pet-šest izglednih šansi. Ne može na jednoj utakmici sedam golova, ali ne mogu ni da se prime ovakva dva, iz prekida, gde smo najjači", rekao je Nikolić.

Od tri večerašnja gola Partizana dva su autogolovi Nefčija. Crno-beli su večeras imali izgledne šanse i inicijativu.

"Sada sam više i nego pre utakmice ubeđen u prolazak dalje. Na osnovu svega viđenog na terenu, veći sam optimista i duboko verujem u prolazak. Mi se pitamo u revanšu i kakvi mi budemo, takav će da bude rezultat. Idemo da pobedimo i da uđemo u Ligu Evrope", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je kazao da ova utakmica nije ličila na onu sa Ludogorecom.

"Nije me podsetila ne Ludogorec. Dobro smo počeli ovaj meč, imali smo šansu na početku. Jesmo onda primili dva gola, pa izjednačili, ali u nastavku nije podsećala na tu utakmicu. Bio je izvanredan ritam i protivnik je bio oteran daleko od gola. Bilo je lepih akcija, ali falilo je preciznosti u završnici", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke