Kako se u Kelnu najavljuje duel sa Zvezdom?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.09.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net

Tribine stadiona "Rajn Enerdži" svakako će biti pune, a evo kako se večerašnja utakmica najavljuje u lokalnim medijima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde imaće veliki značaj za obe ekipe, premda za domaći tim večerašnji meč ima posebnu dimenziju.

Keln se vratio na evroscenu posle četvrt veka i utakmica sa Crvenom zvezdom biće prva koju će "Jarčevi" odigrati pred svojim navijačima posle 25 godina!

Zbog toga ne čudi što lokalne TV stanice u Kelnu posvećuju veliku pažnju utakmici polsednjeplasirane ekipe Bundeslige i lidera Super lige Srbije.

Naš novinar koji se nalazi na licu mesta u lokalnoj štampi nije pronašao mnogo toga o utakmici. List "Kölner Stadt" štampa se na 40 strana, a samo je jedna posvećena duelu Kelna i Crvene zvezde.

Pomenuti lokalni list podsetio je na dvomeč ovih klubova u osmini finala Kupa UEFA 1989. godine ali je utakmicu najavio kroz konferenciju koju su predstavnici domaćeg tima održali u sredu.

Novine Keln
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Lokalni list "Express" više pažnje posvećuje domaćem timu, što potvrđuje i činjenica da su u najavi meča u Zvezdinu startnu postavu stavili povređenog Vujadina Savića koji je ostao u Beogradu.

Tu je i poklič "Neka zasijaju evropske zvezde" upućen fudbalerima Kelna koji od početka sezone beleže loše rezultate i imaju samo jedan osvojen bod u Bundesligi.

Crvena zvezda novine
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Utakmici na poseban način prilaze i organi reda koji su još sinoć "preventivno" uhapsili osmoricu navijača Crvene zvezde, a videćemo kako će se danas odvijati situacija na ulicama Kelna i stadionu "Rajn Enerdži".

Utakmica Keln - Crvena zvezda počinje u 19 časova, a direktan prenos je obezbeđen na prvom kanalu Radio televizije Srbije i trećem kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke