Kako se rešiti "dekadenta" Trajkovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
11:02
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan plasirao se u grupnu fazu Lige Evrope ali "duhovi" koji crno-bele prate od revanš susreta sa Ludogorecom u kvalifikacijama za LŠ još uvek su prisutni i teško da će se u klubu lako izboriti sa njima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju je stavio tačku na mini-ciklus od deset takmičarskih utakmica koliko je četa Marka Nikolića odigrala od početka sezone.

Već u četvrtom takmičarskom meču Partizan je ostao bez šansi da se nađe u grupnoj fazi Lige šampiona ali je taj peh kasnije neutralisan pobedama nad Nefčijem i ulaskom u drugo po kvalitetu evropko klupsko takmičenje.

Problem koji je nastao u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za LŠ igranog sa Ludogorecom još uvek je prisutan a rešenje se za sada ne nazire.

Branislav Trajković nije licenciran za utakmice domaće lige zbog crvenog kartona koji je dobio u duelu sa Ludogorecom ali dogovora oko toga kada će i pod kojim uslovima napustiti Humsku još uvek nema.

Partizan predlaže sporazumni raskid ugovora ali Trajković nije spreman da pristane na ponudu jer želi da mu budu isplaćene zarade iz prethodnog perioda.

U klubu smatraju da je postupak kojim je Trajković "eliminisao" crno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona dovoljno skup ali teško da će na taj način Partizan uspeti da se nagodi sa štoperom kojem je novac garantovan ugovorom koji je sklopio sa crno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke