Kako protiv Augsburga - Ima li Partizan pravu zamenu za Vulićevića?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
14:06
Izvor: Sportske.net

Euforiju posle trijumfa Partizana u Alkmaru i dolaska na prag evropskog proleća danas je prekinula teška povreda desnog beka Partizana Miroslava Vulićevića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jedini standardni defanzivac Partizana koji ove sezone nije imao problema sa povredama, i koji je odigrao najveći broj mečeva za crno-bele tokom jeseni, danas je slomio ruku u meču osmine finala Kupa Srbije protiv Voždovca.

Već sada je jasno da Miroslava Vulićevića nećemo gledati protiv Augsburga u poslednjem kolu Lige Evrope, kada će Partizan voditi borbi za plasman u evropsko proleće, pa će trener Drulović ponovo morati da traži neko alternativno rešenje.

Sreća u nesreći za Partizan je što se posle povrede Gregora Balažica u Bilbau, Ivan Bandalovski odlično snašao na poziciji štopera, ali sada se postavlja pitanje ko bi mogao da zameni Vulićevića.

Upravo je Bandalovskom to pozicija na kojoj je najčešće igrao, pa će najverovatnije i biti prekomandovan uz desnu aut-liniju, a da će njegovo mesto na poziciji štopera zauzeti oporavljeni Brazilac Fabrisio.

Interesantno je, međutim, da se Bandalovski, po ocenama mnogih, znatno bolje snašao na mestu štopera od pomenutog Brazilca i da od kada on igra na tom mestu, odbrana Partizana deluje mnogo sigurnije.

A generalnu probu pred Augsburg, ekipa Partizana imaće za vikend protiv Vojvodine, kada bi trebalo da na delu vidimo tu novu prinudnu formaciju u poslednjoj liniji crno-belih.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 02.12.2015
16:28

Miladin Stevanović čeka.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
15:46

Uopste ne mora da se vrati Fabrisio, i Lekovic moze na levog stopera...

avatar
magister
Wednesday, 02.12.2015
17:49

Momak zaista nema sreće. Druga teška povreda za nepune dve godine. Želim mu od srca najbrži moguć oporavak. Da li je moguće u sred sezone vratiti Stevanovića? Da li je on registrovan za EL mečeve? Za JSL? To je, bez dileme, najbolje rešenje.

avatar
magister
Friday, 04.12.2015
19:14

Pretpostavljam da bi bilo logično hitno vratiti obojicu. Meni se dopada smisao za igru N. Petrovića, ali mislim da je znatno slabiji na beku nego u sredini. Pritom, Ostojić, Fabrisio, Balažic, iz ovih ili onih razloga više nisu u kombinaciji. Po meni se ponovo otvara i pitanje Ivkovića... A pogotovo uključivanje u seniorski sastav Bošnjaka i Vlalukina. Makar do dovođenja iskusnijih i boljih igrača.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 03.12.2015
09:37

P.S. Seti se da je igrao protiv Novog Pazara u trecem kolu isto kao i Bogosavac...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 03.12.2015
09:30

Za JSL jeste, a za LE isto mislim da jeste. Ovo je Vuletu druga teska povreda (za mene je i ovo teska, izgledalo mi je mnogo, mnogo gore nego sto jeste) za 13 i po meseci to jest za nesto malo vise od godinu dana, a to je definitivno mnogo gore od nepune dve godine. Moramo da vratimo Miladina pod hitno.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 02.12.2015
19:36

A ko će da ti igra štopera? ako ide Leković levo, a Bandalovski desno ? da neće subić na štopera ?

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 02.12.2015
15:26

Da se bilo ko drugi povredio ne bih se ni javljao.. Ali Vulicevica postujem i kao coveka i kao igraca i iskreno mu zelim sto brzi oporavak.. Za Drulovica nemam reci! Kao da vodi Surdulicu pa mu je kup jedino takmicenje u kojem trazi sansu za evropu i igra u najjacem sastavu,pogotovo protiv Vozdovca za koji se zna da su dosta prljava i agresivna ekipa..

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
15:18

Minus, stvarno?

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 02.12.2015
15:10

Ohladilo me je gledanje snimka, nikakve dalje reci nisu potrebne. Izdrzi!