Kako je Zvezdi na ''plus 6''? Grof objasnio!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.05.2016.
14:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada će se njegova ekipa posle utakmice sa Voždovcem približiti tituli koju čeka još od januara.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS

Povezane vesti

Božović je na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić" ocenio da predstojeća utakmica sa Voždovcem neće biti laka.

"Normalno je da razmišljamo u tom pravcu da nam treba pobeda, matematički još dve, i što pre to rešimo biće nam mnogo lakše. Sigurno je da će Voždovac uraditi sve da nam poremeti mogućnost da možda i proslavimo titulu ali se nadam da smo dovoljni pametni i da ćemo pobediti i približiti se tituli", rekao je Božović.

Crvena zvezda sutra od 16 časova igra utakmicu 34. kola Superlige Srbije protiv Voždovca na stadionu Obilića na Vračaru.

"Voždovac je iskusna ekipa i mislim da su ulaskom u plej-of ostvarili svoj cilj pa su se onda možda malo i opustili", rekao je trener Crvene zvezde.

Na novinarsko pitanje da li su se njegovi igrači možda malo opustili, pošto su u poslednjih pet kola upisali samo jednu pobedu, Božović je kazao da niko u klubu nije počeo prerano da slavi titulu.

"Nije bilo neke preterane euforije ali smo negde u dubini duše pomislili da je sve gotovo. Imali smo 30 bodova prednosti pa je sada odjednom samo šest, to malo utiče psihološki, kao da vas je neko udario mokrom čarapom", kazao je Božović.

Crvena zveda je u prošlom kolu izgubila od Čukaričkog rezultatom 1-2 a Božović ističe da je taj poraz sam po sebi, dovoljna šok terapija za tim.

Crveno-beli će u sutrašnjem meču biti oslabljeni jer u timu zbog kartona neće biti Aleksandra Kataija i Marka Grujića.

"I ranije smo bili u takvim situacijama pa smo pobedjivali. Bićemo oslabljeni ali igrači koji izađu na teren će pokušati da daju svoj maksimum", kazao je Božović.

On je dodao da nije siguran da će Ugo Vijeira, koji se oporavio nakon povrede, početi utakmicu.

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić naveo je da je pred njegovom ekipom jasan cilj, a to su tri boda protiv Voždovca.

"Voždovac je kvalitetna ekipa čim je ušla u plej-of. Sutra nas čeka jak otpor, doći će sa više samopouzdanja ali mi imamo jasan cilj, a to su tri boda", rekao je Sikimić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Monday, 02.05.2016
18:36

ja mislim da se jos nismo trgnuli, mozda sutra bude jos jedan srednje neocekivani rezultat :)

avatar
Vanja Grubač
Monday, 02.05.2016
18:06

Jasno je samo da škole nema.

avatar
RamboBabaManUtd
Monday, 02.05.2016
14:50

Grofove konferencije za medije ce postati antologijske kao ''nebo se otvorilo'', ''2:0 je najopasniji rezultat'', itd... Legenda!