Kako je Škuletić ''ućutao'' Firmaše...

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.11.2014.
10:18
Izvor: Sportske.net, Sport

Napadač Partizana Petar Škuletić tvrdi da je gol koji je postigao protiv Vojvodine regularan, u šta se i uverio pregledanjem snimka. Kako se moglo videti na samom terenu, proslavio ga je obraćajući se navijačima Vojvodine, ali ističe da mu oni nisu ništa

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mnogo se prethodnih dana polemisalo o pobedonosnom golu Petra Škuletića protiv Vojvodine, da li je bio ofsajd, ili ne, a ako pitate samog strelca, nikakvih dilema nije ni trebalo da bude.

On tvrdi da je gol regularan i da je Partizanova pobeda apsolutno zaslužena.

''Kod kuće sam pogledao snimak nekoliko puta i jasno se vidi da je situacija čista. Na kraju krajeva, čak i i TV analizom utvrđeno da nema ofsajd pozicije'', istakao je Škuletić, a prenosi ''Sport''.

Ipak, Sudijska komisija tek treba da donese zvanični sud o ovom golu, s obzirom da je Vojvodina uložila prigovor.

Inače, zanimljiv je bio i način proslave pogotka od strane Partizanovog napadača, koji je dočekao priliku da uzvrati navijačima bivšeg kluba, koji su uoči derbija objavili brojeve telefona i Škuletića i trenera Marka Nikolića.

''Eto, objavili su broj mobilnog i počeli su ljudi da zovu, govore sve i svašta... Ali, ja se na kraju 'javih na telefon', a sa druge strane - muk, nije bilo nikoga'', šaljivo je Škuletić prokomentarisao svoje slavlje na terenu.

Napadaču Partizana je ujedno i pao ''kamen sa srca'', pošto je konačno prekinuo golgeterski post. Priznaje da ga je to opterećivalo, ali je umeo da se izbori sa pritiskom.

''Trudio sam se da radim još jače i jedva čekao utakmicu da odgovorim na pravi način. Bog me je na kraju i nagradio'', zaključuje najbolji strelac Partizana ove sezone.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke