Kako je Savo Milošević oduševio i BiH i čitav region - Nije teško biti ČOVEK!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.02.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net, avaz.ba

U šta smo se to svi pretvorili kada jedan normalan, ljudski gest, umesto pravila postane izuzetak koji treba posebno istaći?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

A Savo Milošević je uradio nešto što bi, valjda, i svaki drugi normalan čovek uradio na njegovom mestu. Ipak, izgleda da u današnje vreme i nije baš tako...

O čemu se radi?

Sarajevski ''Dnevni avaz'' preneo je da je naš proslavljeni fudbaler ''pokazao veliko srce sjajnim ljudskim gestom koji Bošnjaci Janje neće zaboraviti''.

Pomenuti izvor navodi da je Milošević juče prolazio kroz Janju, mesto odakle je krenuo u veliki fudbalski svet, a baš u tim trenucima glavnom saobraćajnicom prolazila je povorka tokom poslednjeg ispraćaja preminulog Jakuba Nuhanovića, oca aktuelnog kapitena OFK Janja Rize Nuhanovića.

''Padala je jaka kiša, praćena susnežicom, ali to nije osujetilo Savu Miloševića da zaustavi svoj automobil, izađe iz njega i da mirno stojeći oda počast rahmetliji i isprati dženazu.

Mnogi drugi, njima na obraz, nisu izašli iz svojih udobnih automobila, kako meštani Janje, tako i slučajni prolaznici kroz ovo mesto, ali Savo jeste i time je još jednom potvrdio da je bio i ostao velikan i čovek.

Njegov ljudski gest Bošnjaci Janje nikada neće zaboraviti...'',
navodi se u tekstu ''Avaza'', gde možete da vidite i priloženu fotografiju, a ovaj Miloševićev gest izazvao je brojne pozitivne reakcije i na društvenim mrežama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
elkinjo10
Monday, 20.02.2017
15:20

SVACA CAST LEGENDO!!!

avatar
Miletaaaaa
Monday, 20.02.2017
14:29

Znam neke ljude iz Bijeljine. Kazu da je takav covjek da je to nevjerovatno! Nema kome nije dole pomogao. Da je vise takvih,svima bi nam bilo bolje,a ne da se gleda samo kako pljunuti komsiji u lice!

avatar
Klaudio Kanidja
Monday, 20.02.2017
15:11

Bijeljina, drzava u drzavi

avatar
MozdaRealan
Monday, 20.02.2017
22:16

А видиш ја сам из Бијељине и ни од једног човјека никад нисам чуо ништа лијепо о Сави. Сви причају да му је фамилија лоша а и он сам.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 20.02.2017
13:37

Bez obzira na veru pokojniku se treba odati poštovanje, ružno je ometati povorku i iskazati bilo kakvo nepoštovanje.. Ipak u današnjem vremenu gde vlada nekultura i nepoštovanje ovaj gest Save jeste za divljenje i poštovanje a trebao bi biti uobičajen!

avatar
Al(a)din
Monday, 20.02.2017
13:23
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.02.2017
13:04