Kako je Partizan ostao bez napada...

Autor: Boris Jovanović
subota 14.02.2015.
09:47
Izvor: Sportske.net, Sport

Crno-beli pokušali sve da dovedu špica, nisu uspeli da angažuju željeno pojačanje. Ostali koji su nuđeni i nisu bili po ukusu Marka Nikolića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada je postalo jasno da će posle Lazovića i Petar Škuletić napustiti Humsku, Partizan se dao u potragu za napadačem.

Jasno, kada je cajtnot onda se često odluke donose u žurbi, ali niko od ponuđenih igrača nije odgovarao profilu koji je potreban Marku Nikolići.

Njegova želja je bio Oumaru, ugovor mu ističe narednog leta, ali Bevern je opet zatezao.

Svi ostali koji su se pominjali nisu bili realne opcije. Kako piše "Sport" čak su u Humskoj dolazili na ideju da probaju da angažuju Đibrila Sisea, od toga naravno nema ništa, jer osim što ima ugovor, njegova primanja su misaona imenica za Partizan.

Pominjani Litvanac Matulevičijus nije ni bio po ukusu Nikoliću, Dauda koji sada uglavnom greje klupu u Viteseu nije bio zainteresovan, a Kleo je preskup za Partizan.

Na kraju, jesenji prvak je ostao bez napada, ostala je mogućnost da stigne neko od igrača koji je slobodan, ali takvih, a da su kvalitet za Partizan, nema. Drugim rečima, na kraju, crno-beli ostaju bez dvojice najboljih u špicu, Nikolić će improvizovati, a odjednom se ni ta prednost od šest bodova ne čini velikom.

Izgleda da nas čeka zanimljivo proleće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Saturday, 14.02.2015
10:56

Sobzirom na to da bas i ne znam mnogo igraca koji odgovaraju kvalitetom, a nemaju ugovor, jer zna neko ko moze biti potencijalno pojacanje i da li postoji mozda neki iz omladinske skole koji moze da uskoci?

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 14.02.2015
14:50

Tesko da neko moze da uskoci iz omladinske skole, ne znam za te slobodne...