Kako je Ivica Iliev reagovao na Zvezdin jučerašnji poraz?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.05.2017.
12:07
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Pomislio je na Marka Nikolića, evo i zbog čega...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliko olakšanje u Humskoj donela je jučerašnja vest sa ''krova'', gde je Voždovac savladao Crvenu zvezdu sa 3:2 i tako otvorio put crno-belima ka osvajanju šampionske titule.

Partizan sada ima mogućnost i da jednom kiksne, a da ipak ostane na prvom mestu, naravno pod tim se podrazumeva neki eventualni remi u poslednja tri kola, ukoliko Zvezda do kraja osvoji maksimalnih devet bodova.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev u izjavi za ''Informer'' ne krije zadovoljstvo zbog ''rokade'' na vrhu tabele, ali i upozorava da crno-beli sada ne smeju da upadnu u bilo kakvu vrstu euforije.

On takođe priznaje i da bi mu u slučaju osvajanja titule bilo najdraže zbog trenera Marka Nikolića, koga su u dosadašnjoj trenerskoj karijeri bukvalno zaobilazili trofeji, iz različitih razloga.

''Bio bih presrećan da osvojimo titulu, najviše zbog Marka Nikolića! I prošli put u Partizanu i u Olimpiji bio je prvi, a nije dočekao sa timom šampionski pehar! Sve se u životu vrati, mora i njemu jednom da to dođe na naplatu'', izjavio je Iliev i priznao da su u Humskoj tokom sezone bili čak i ''na ivici suza''.

Podsetimo, Marko Nikolić je 2014. godine bio blizu osvajanja istorijskog trofeja u Kupu Srbije sa Vojvodinom. Doveo je Novosađane u samu završnicu, ali onda je usledio poziv Partizana koji se borio za titulu. Epilog - Vojvodina je bez njega na klupi uspešno završila posao i osvojila trofej, a Partizan sa Nikolićem nije uspeo da osvoji titulu.

Potom je prošle godine Nikolić uspešno vodio ekipu Olimpije ka šampionskoj tituli u Sloveniji, koja je za Ljubljančane bila prva posle više od dve decenije, ai se u finišu sezone dogodio onaj incident sa tamnoputim napadačem Blesingom Elekeom, srpski stručnjak je suspendovan, a onda i napustio klupu Ljubljančna pre kraja sezone. Epilog - Olimpija bez njega na klupi osvaja titulu.

Kao što znate, ubrzo je usledio njegov povratak u Partizan, sa kojim ovog proleća korača ka duploj kruni.

Da je aktuelnih ''plus tri'' na superligaškoj tabeli vesnik ''Partizanovog proleća''? Ovog puta pod vođstvom Marka Nikolića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 07.05.2017
14:19

Zvezda se poslednja tri kola raspada na terenu cak i u ovoj nasoj parodiji fudbala to je smesno,Partizan nesto kao igra ali to je Leonardo jedan ali vredan opet i to nesto je vise od nicega.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 07.05.2017
13:08

Vidi ti navijace partizana. Slave oni titulu,slavi ceo klub,a 3 utakmice do kraja i niz od 35 utakmica bez poraza,ali zato Zaglebije ih otreslo kao slinu. Zvezda nije nista posebno ove sezone,ali vi se umislili da ste Real,vala bih voleo da uzmete titulu pa da vas pastrmka vrati u realnost.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 07.05.2017
13:01

Cestitka partizanu na tituli, igrali su bolje ovaj deo sezone.

avatar
Sunday, 07.05.2017
13:00

Ne da ne smemo da upadnemo u euforiju već nas očekuje još žešća borba protiv Sudijske organizacije u sredu jer će zvezda preko svog Mrakića sve uraditi da izostankom Partizana iz finala kupa spasi sezonu i ugasi požar u svojoj da kažem kući. Za Vojvodinu je dovoljan i neki Obradović. Takođe reprizu cirkusa u režiji Sudijske organizacije možemo očekivati na svim preostalim SL-škim utakmicama jer nakon ovoliko uloženog novca (Podsetiću vas da Grof ima 600 000 € godišnje, čak više i od Leonarda) u trenera i tim i ovakve bruke u dosadašnjem delu sezone neće zvezda odustati od kvalifikacija za LŠ zato je važno da Partizan ima pun stadion na svim utakmicama do kraja sezone jer sudijama nije isto pred 3 000 i 30 000 ljudi da sprovode ono što su dobili. Ovo o čemu pričam više niko ne krije, čak ni same sudije, a o tome piše još jedan mladi sudija na svom profilu i hvali se kako je Obradović rešio prvenstvo.

avatar
Kolee
Sunday, 07.05.2017
12:42

Obratite paznju kavo ce sudjenje biti,i koje sudije ce biti delegirane,Zvezdi i Partizanu u poslednja tri kola

avatar
Me1919
Sunday, 07.05.2017
12:53

Koje sudije ce suditi? Ti to vec znas nesto?

avatar
Sunday, 07.05.2017
13:05

Bice maksimalno pokisavano da se zaustavi Partizan,ali iskreno,sada se Partizan pita,koji je daleko najkvalitetniji...

avatar
Sunday, 07.05.2017
12:18

Partizan je 2014. uspeo da osvoji titulu, Partizan je 2014. osvojio svoju 26. titulu. Ova sad titula nam je 28, a 3. za Marka Nikolica kojem je pre dve sezone od strane uprave naseg kluba (namerno necu da napisem nase uprave jer moja nije sigurno) uskraceno osvajanje i titule i Kupa i ovo je jedina istina koja postoji na ovom svetu, koja moze da opstane i koja ce i o(p)stati za sva vremena! PARTIZAN ima 28 titula i 13 Kupova i mogucnost da se bori za 14. Kup u istoriji kluba, a imamo i 1 Superkup.

avatar
Čeki
Sunday, 07.05.2017
14:54

Istina je da je on ih 6 titula Zvezdino ako cemo tako. Sa tih 6 znaci i treca zvezdica na grbu. Jedina i prava istina.

avatar
Man united
Sunday, 07.05.2017
16:43

Odavno nisam procitao nista smesnije :D Znaci imate 28?? Al brate kapiram da je i to malo. Ja sam trenutno ovlasceni distributer titula za iskompleksirane klubove. Ganuo si me svojim komentarom i resio sam da ti dodelim jos 50 titula. Ako nije dovoljno 50, reci cifru. Koliko je titula dovoljno Partizanu da moze da se meri sa komsijom, svetskim i evropskim sampionom.

avatar
ljutica1
Sunday, 07.05.2017
12:17

Nije Partizan tesko dolazio do bodova u Nisu.

avatar
Branislav
Sunday, 07.05.2017
12:13

Partizan gubi protiv Radničkog jer će sudija to da odradi... Zvezdi ide titula i brukanje u Evropi. Živi bili pa videli prijatelji...