Kako izgleda silazak kroz tunel 'Marakane'?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.04.2017.
19:17
Izvor: Sportske.net

Španski "AS" je tunel na stadionu "Rajko Mitić" svojevremeno označio kao najstrašniji na svetu. U čemu je njegova tajna?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Pre nepune dve godine španski list "AS" posvetio je tunelu na stadionu "Rajko Mitić" poseban tekst u kojem je ovaj deo najvećeg srpskog stadiona opisan kao zastrašujuć.

Tada još uvek tunel nije bio renoviran i svakako da su mnogobrojni grafiti uticali na to da gostujućim fudbalerima prolazak kroz njega deluje zastrašujuće.

Nakon što je UEFA naložila da tunel bude renoviran stvari su postale mnogo drugačije, ali jedna stvar se nije promenila.

Fudbaleri klubova koji gostuju na stadionu "Rajko Mitić" i dalje osećaju jezu na putu od svalčionica do terena jer grmljavina "Delija" odzvanja kroz dugačak hodnik.

Partizanovi igrači juče nisu osetili strah, a kako izgleda kada se spuštate kroz tunel stadiona "Rajko Mitić" pogledajte u priloženim snimcima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.04.2017
20:38

Nema tu cega da se plasi onaj koji pristupi mecu kako treba, samo upijes tu atmosferu i energiju i stopis se sa tom bukom kao da navijaju za tebe i tako je preokrenes u svoju korist. Sa druge strane, da li ce da ti isti koji to pevaju mozda da te pogode necim u glavu, to je vec potpuno druga stvar na koju oni koji prolaze kroz tunel nemaju nekog uticaja ako se ponasaju normalno.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 19.04.2017
19:58

Komunizam i renesansa.

avatar
Wednesday, 19.04.2017
19:46

I ja mislim da je zbog grafita. Terzo, ostani :D

avatar
Nikki92CFC
Wednesday, 19.04.2017
19:26

Sramota da mi u zemlji nemamo pismen stadion. Ovo je uzas! Sramota!