Kako izgleda kad Saša Ilić ide na ''raport'' kod ''Grobara''?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.04.2016.
18:32
Izvor: Sportske.net

Ovakve scene viđamo i previše često na našim stadionima, videli smo ih i danas u Humskoj...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle 0:2 na poluvremenu protiv surduličnog Radnika, bilo je razumljivo nezadovoljstvo navijača Partizana, koji su svoj uticaj na ekipu Partizana pokazali kada je sudija označio kraj prvih 45 minuta.

''Grobari'' su sa južne tribine p(r)ozvali Sašu Ilića i drugove da dođu na svojevrsni ''raport'', što su oni bez pogovora i učinili.

U nastavku je usledio preokret, Partizan je na kraju trijumfovao sa 3:2, uz dva pogotka kapitena crno-belih, a vi procenite koliko je ovaj, ne baš prijatni razgovor sa navijačima sa ''Juga'', uticao na fudbalere Partizana da zaigraju efikasnije u drugih 45 minuta igre.

Podsetimo, slično je bilo i jesenas u Jagodini, gde je Partizan takođe gubio sa 2:0 na poluvremenu, ali posle kraćeg ''predavanja'' koje su im u poluvremenu održali navijači, crno-beli su u drugih 45 minuta uspeli da izjednače na 2:2...

U prilogu pogledajte kako izgleda kada se Saša Ilić pravda ''najvatrenijim'' navijačima zbog lošeg rezultata, a pre odlaska u svlačionicu, gde je njega i njegov tim nestrpljivo ičšekivao trener Ivan Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Monday, 04.04.2016
10:26

Slicno rade i igraci i navijaci Dortmunda - nije ovo nesto sto bi trebalo biti okarakterisano kao nekakav vandalizam ili da se preti igracima. Prvo, ni u jednom se trenutku nisu cule pretnje, niti je bila nekakva atmosfera pod tenzijom. Navijaci su bili vidno deprimirani i, iskreno i bez branjenja ikoga, vise negodovanja se culo sa istoka i zapada nego sa juga. Komunikacija sa navijacima je dobra stvar - ono sto se ranije desavalo, sa skidanjem trake nije bilo u redu ali, ovo u subotu - nije bilo maltretiranje niti precenje. Toliko.

avatar
odjava
Saturday, 02.04.2016
21:39

trebao je da preskoci i ostane na tribinama . Vreme mu je.

avatar
Legenda JSD
Saturday, 02.04.2016
20:19

Sale VS 15 grobara :) Hahahhahhahahhahah

avatar
Dalibor Popović
Saturday, 02.04.2016
20:05

Pohapsiti to i zabraniti ulazak na stadione.

avatar
mile stojkovic
Saturday, 02.04.2016
19:02

Sramota! GDE BRE IMA OVO?! Trener ceka u svlacionici..a oni pricaju sa vodjama?!