Kako će izgledati Zvezdin tim za derbi? (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
10:53
Izvor: Sportske.net

U taboru aktuelnog šampiona nema previše nedoumica. Reklo bi se da se samo čeka izveštaj lekarske službe kako bi se znalo da li je Ričmond Boaći spreman za 153. "večiti" derbi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde i Partizana sa nestrpljenjem iščekuju početak 153. "večitog" derbija koji se u subotu od 18 časova igra na našem najvećem stadionu.

Crveno-beli dočekuju subotnji duel sa Partizanom sa šest bodova prednosti i slobodno se može reći da Crvena zvezda ulazi sa manjim psiholoških pritiskom u "večiti" derbi.

Sa druge strane, teško je govoriti o tome kako neka ekipa nema psihološki pritisak u ovakvoj vrsti utakmice jer "večiti" derbiji predstavljaju priču za sebe, bez obzira na to kako u datom momentu izgleda tabela.

Stručni štab Crvene zvezde za 153. "večiti" derbi ne može da računa na Mihaila Ristića, ali to je nešto na šta su Miodrag Božović i njegovi saradnici bili spremni kada su saznali kakvu povredu je mladi reprezentativac doživeo tokom priprema na Kipru.

Reklo bi se da Miodrag Božović nema čime da iznenadi protivnika i navijače, barem kada je startna postava u pitanju. Taktičke zamisli su nešto drugo i tu svakako ima prostora za prijatna i neprijatna iznenađenja.

Samo je nastup Ričmonda Boaćija bio pod znakom pitanja zbog prehlade koja je internacionalca iz Gane sprečila da odradi trening u utorak. Kada se ima u vidu da je Boaći u sredu normalno trenirao, reklo bi se da će strelac dva gola u duelu sa Bačkom biti spreman za debi u "večitim" derbijima.

Na ostalim pozicijama stvari su prilično jasne, očekuje se da Miodrag Božović u subotu izvede tim koji je nastupio u duelima sa Novim Pazarom i Bačkom.


Crvena zvezda (4-2-3-1): Manojlović, Petković, Anđelković, Frimpong, Al. Luković (C), Donald, Le Talek, Plavšić, Kanga, Ruiz, Boaći;

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 02.03.2017
22:59

Sredina i napad top, za odbranu cemo videti kako ce se pokazati.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 02.03.2017
22:23

1.kolo - pobeda 2:0, 2.kolo - 3:0, 3.kolo - ???

avatar
Bajko kafedzija
Thursday, 02.03.2017
16:04

Treba da ubacite i Maju Vujovica na njega ste zaboravili.

avatar
Bafana
Thursday, 02.03.2017
14:20

Legija stranaca

avatar
Thursday, 02.03.2017
17:49

Le Talek,Ruiz,Frimpong,Kanga,Boaci,Donald i Orlandic Crnogorac u Zvezdi sa stranim pasosima to je 7 igraca...A u Partizanu Tavamba,El Monir,Everton,Leonardo stranci i Kosovic,Jankovic,Cadjenovic Crnogorci...Stevanovic ima i Svajcarski pasos...Subic Bosanac...to je 9 igraca sa drugim pasosem+jos dvojica Bosanaca u filijali Teleoptiku Islamovic i Cubrilo to je 11 igraca ceo tim! A ima ih jos i u mladjim kategorijama i ti nesto pricas o strancima...

avatar
Friday, 03.03.2017
16:19

A jeste ti velika razlika izmedju 4 i 6 u pm 2 razlike a ti napisao komentar kao da su u Zvezdi svih 11+klupa stranci a u Partizanu niko...Citaj malo izmedju redova bre,nije moj komentar ni smesan ni tuzan vec sam morao da ga napisem jer vi grobari ovde u zadnje vreme prosipate pamet sto se tice Zvezdinog tima u fudbalu tj stranaca a dok su u Partizanu pre igrali vecinom stranci niste pisali tako...2011/12 za Partizan su igrali Anderson,Eduardo,Manga,Lazevski,Kamara,Diara 6 njih sa sve trenerima strancima Grantom i Balbulom...Pa 2009/10 Vasington,Kleo,Diara,Lazevski,Moreira i pomocni trener Klincarski...Tako i u kosarci kada su pre par sezona za Zvezdu igrali igraci sa stranim pasosima kao Blazic,Cirbes,Vilijams,Dzenkins kukali ste isto legija stranaca itd a sada za Zvezdu vecinom igraju domaci igraci a za Partizan Robinson,Hecer,Vrabac,Karahodzic,Gordon sa stranim pasosima..do nedavno i Dzons,Vilijams,Muric,Wilson,Magdevski i kao vi niste bili tada legija stranaca haha...Smesni ste bre...

avatar
Bafana
Thursday, 02.03.2017
23:11

Da si imalo realan ne bi napisao ovo .. po tebi je i Bozovic stranac trener ? Partizan u prvom timu ima 4 prava stranca dok Zvezda ima cak 6 ...posto je tebi očigledno onda i Frimpong Srbin zato sto ima pasoš ? A ove sto si nabrojao em sto nijedan nije ni blizu prvog tima em sto su momci većinom isto Srbi iz Crne Gore ili Bosne a čudo kako se onda nisi setio ovog novog iz Ugande sto igra u Ofk ...

avatar
Bafana
Thursday, 02.03.2017
18:27

Iskreno tvoj komentar mi je i smešan i tuzan u isto vreme

avatar
Bafana
Thursday, 02.03.2017
18:26

Mešaš babe i žabe ... Nema veze to sa pasošem i Frimpong ima srpski pasoš pa je daleko od Srbina kao sto je Stevanović daleko od Švajcarca .. Partizan ima ukupno četiri stranaca a Zvezda sest ... jos nabrajaš igrače koji su na pozajmicam a neki ni neće nikada ni zaigrati u Partizanu .. Subic je na pozajmici a i on je dečko Srbin , Cadjenovic , Islamovic i Cubrilo daleko od prvog tima.. po tvom razmišljanju Kuzmanović je naprimer Svajcarac onda i Prijović isto ?

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 02.03.2017
13:56

Racic i Adzic obavezno

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 02.03.2017
13:50

Sa petkovićem le telekom i ping pongom je dovoljno samo tri minuta ozbiljne igre.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 02.03.2017
12:41

Било који тим да игра много смо јачи и бољи од партизана а то ћемо им показати у суботу на нашој Маракани. Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије за +9.