Kako će izgledati Zvezdin tim ukoliko 'kvartet' ne dobije vize?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.07.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net

Problemi administrativne prirode mogli bi da imaju ogroman uticaj na odluke Vladana Milojevića kada je izbor startne postave za duel sa Irtišom u pitanju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Neočekivani problemi zadesili su vicešampiona Srbije uoči odlaska u Kazahstan na prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Situacija je takva da se odlazak četvorice stranaca dovodi pod znak pitanja zbog administrativnih problema vezanih za dobijanje viza neophodnih za ulazak u Kazahstan.

Crvena zvezda se juče oglasila tim povodom i otkrila da bi u prvom meču sa Irtišom mogla da bude oslabljenja usled izostanka Abrahama Frimponga, Gelora Kange, Džona Ruiza i Ričmonda Boaćija.

Ukoliko tokom dana ne bude pronađeno rešenje za prevazilaženje problema trener Vladan Milojević moraće da se okrene prinudnim rokadama u startnoj postavi.

Odsustvo Abrahama Frimponga trebalo bi da nadomesti Damjan Le Talek, a u tom slučaju bi mesto u veznom redu kraj Mičela Donalda zauzeo novajlija Branko Jovičić.

Kostarikanac Džon Ruiz verovatno i nije planiran kao starter pa njegovo eventualno odsustvo neće imati veći značaj za ekipu, ali je zato Gelor Kanga trebalo da počne utakmicu nakon odrađene suspenzije.

Reprezentativac Gabona nije igrao na Malti zbog rođenja deteta i činjenice da je Zvezda u prvom meču ostvarila povoljan rezultat, ali se svakako očekivalo da bude deo startne postave u Pavlodaru. Ukoliko Kanga ne bude putovao u Kazahstan vezni red će najverovatnije kompletirati Nemanja Milić koji će delovati po boku, a mesto iza klasičnog napadača zauzeće Rikardinjo.

Najveći problem za Zvezdu biće eventualni izostanak Ričmonda Boaćija, najboljeg strelca evropskih kvalifikacija posle prvog kola. Internacionalca iz Gane mogao bi da odmeni Aleksandar Pešić, premda je diskutabilno koliko je povremeni reprezentativac Srbije spreman.

Podsećamo da Zvezda od napadača još može da računa na Milana Pavkova i Vanju Vučićevića, pa ostaje da se vidi šta će Vladan Milojević smisliti ukoliko ostane bez pomoći pomenute četvorice stranaca.

Moguće je da će Zvezda izaći u sledećem sastavu: Manojlović - Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković - Jovičić, Donald - Srnić, Rikardinjo, Milić - Pešić.

Utakmica se igra u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Tuesday, 11.07.2017
13:06

Ma taman da Pesic pokaze kako stoje stvari. 2-3 komada i aj ćao! Mi ako imamo frku od ovih onda bolje da ni ne idemo tamo.

avatar
FC Liverpool
Tuesday, 11.07.2017
12:48

Боље Аџића ставити умјесто Милића!

avatar
Kladionicar
Tuesday, 11.07.2017
18:44

Svima je jasno da je to bolje, ali ocigledno da postoji neka sema oko tog Milica cim on igra ovoliko..

avatar
MarkoSi
Tuesday, 11.07.2017
12:39

Ova vrsta administrativnih problema je skandalozna i mislim da je nophodno da Srbija uzvrati recipročnim merama. Odabrati četiri standardna fudbalera Iritiša i onemogućiti im ulazak u Srbiju pod tako besmislenim izgovorom.

avatar
Nenad Šmigić
Tuesday, 11.07.2017
12:33

zasto se uvek pravi panika oko necega sto ce biti reseno ?! u sredu pisete kako je Zvezda uspela da izvuce vize,to samo stvara Revolt kod navijaca i zabrinutost bez razloga !!!

avatar
Stalker
Tuesday, 11.07.2017
12:27

Neki moj utisak...a voleo bih da grešim, nijedna postava mi ne deluje obećavajuće. Čak mislim da nije neka tragedija ukoliko nijedan od ovih stranaca ne bude igrao. Mnogo novih igrača od kojih mnogi zajedno nisu odigrali ni jednu utakmicu... U svakom slučaju, srećno, komšije!