Kakav šok pred meč sezone - Vojvodina nokautirala Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2015.
15:57
Izvor: Sportske.net

Šokantan finiš meča za crno-bele u derbiju 20. kola Superlige. Vojvodina postigla dva gola, a Nikola Ninković nije iskoristio jedanaesterac za Partizan!

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Lošiju uvertiru pred duel sa Augsburgom u Ligi Evrope, fudbaleri Partizana nisu mogli ni da zamisle! Vojvodina je u finišu meča uspela da savlada Partizan sa 2:0, iako su crno-beli imali i igrača više i jedanaesterac koji Nikola Ninković nije pretvorio u gol!

Prvo poluvreme derbija u Humskoj obeležila je nervoza među igračima obe ekipe, kao i par prekida koje su izazivali navijači Partizana.

Kad je igra u pitanju, Partizan je u prvih 45 minuta imao blagu inicijativu, Vojvodina je pokušavala da uzvrati iz kontri, ali ni jedni ni drugi nisu uspevali da izbore ozbiljnije prilike za gol.

Prvi prekid meča dogodio se u 12. minutu, kada su navijači Partizana bakljadom izazvali veliki dim na samom terenu, a dvanaest minuta kasnije sudija Bojan Nikolić je bio primoran da prekine meč zbog uvredljive pesme koju su pevale pristalice crno-belih.

Ovaj deo igre obeležio je i verbalni duel Bandalovskog i Ožegovića, a prave prilike, kao i ol odluke videli smo u nastavku meča.

U uvodnom delu drugog poluvremena, Nikola Ninković je imao najbolju priliku, posle odlične akcije Živkovića i Grbića na desnoj strani terena, ali Partizan je najbliži vođstvu bio u 63. minutu, kada je kapiten Saša Ilić sjajno asistirao Valeriju Božinovu pored petorice protivničkih igrača, ali bugarski napadač sa sedam metara šutira visoko preko gola.

Nešto kasnije, Ninković je pogodio i prečku sa dvadesetak metara, a kazna za sve promašaje usledila je u samom finišu.

Prvo je Lazar Rosić posle kornera savladao Kljajića za vođstvo ''Lala'', posle čega su gosti ostali bez isključenog Sekulića, a Partizan iznudio jedanaesterac preko kapitena Ilića.

Nikola Ninković je preuzeo odgovornost, ali njegov šut brani golman Perić. Odmah zatim ''sevnula'' je kontra Vojvodine koju je u gol pretvorio Stanisavljević za konačnih 0-2 u Humskoj
!

Golove sa stadiona Partizana možete da pogledate OVDE.

Partizan: Kljajić, Grbić, Bandalovski, Ćirković, Subić, Jevtović (Šaponjić od 84.), Ilić, Lukić (Babović od 75.), A. Živković, Ninković, Božinov (Oumaru od 66.).

Vojvodina: Perić, Ivanić, Vukčević (Stanisavljević od 75.), Pankov, Lakićević, Nastić, Babić, Rosić, Sekulić, Maksimović, Ožegović (Kovačević od 86.).


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

57 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Saturday, 05.12.2015
23:27

36 faulova?! Sudjenje je bilo tragikomicno,ne samo na sto je na nasu stetu,nego sto se ni u kosarci pola ovoga ne bi sviralo. Prvi zuti Sekulicu u situaciji gde ga Bozinov napada i unosi mu se u lice. Samo zuti Bandalovskom kada rusi Ozegovica kao poslednji igrac odbrane. Udaranje pesnicom u ledja/glavu Maksimovica od strane Zivkovica. Stalne psovke sudiji i igracima Vojvodine od stane Ilica i Grbica. Klizeci startovi sa ledja Subica,Lukica nista,prvi klizeci Pankova-karton. Penal cist kao suza. Pozdrav navijacima Partizana koji su nam posvetili celo prvo poluvreme skoro,volimo i mi vas. Gazi Vosooo!!!

avatar
jv
Sunday, 06.12.2015
02:36

Zaboravio si Grbicevo guranje Ozegovica prilikom izlaska, cist crveni i to da je drugi zuti Sekulicu smesan, nije imao vremena da se skloni a Ilic ga je nabio loptom. Partizanovi igraci su, u svojoj nemoci, tukli igrace Vojvodine. Skolski, na kontre, Lalatovic je pokazao kako se igra u gostima.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 07.12.2015
23:27

Ma dva crvena...

avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 05.12.2015
21:40

Kup je NAS!!!! Cini mi se da je to bila glavna recenica pre par dana..... Ili se mozda varam? Mada, tesko da je vas..... A kako stojite sa izgledima za plasman u Play~off? ;)

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 06.12.2015
13:04

Kako vi stojite sa licencom u UEFA?

avatar
dragi petrov
Saturday, 05.12.2015
19:51

Sve bih ja to oterao u Rudnik !

avatar
Fair Play
Saturday, 05.12.2015
19:14

A sta se cudite, pogledajte nam sastav. Bozinov kao da je izmislio fudbal, mora da igra..

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 05.12.2015
18:51

Na stranu to što igramo kao FK Donja Dubočica, ali hajde, poraz manje ili više u prvenstvu, u ovoj situaciji ne menja stvar. Znam koliko je ovo opasna izjava, ali tako je kako je, krivica postoji, postoji i odgovornost i sve ste lepo objasnili u komentarima do sad, ali... Obradujte nas u četvrtak, verujemo u vas. Moramo da prođemo.

avatar
Crnogoracpfc
Saturday, 05.12.2015
18:34

Drulovicu mars iz partizana da si valjao makedoncima nebi dobio sut kartu,a uprava samo nek se oslanjanja na podmladak imam sina 16 god.pa ako zatreba partizanu tako i on moze igrati.tacno me sramota sto volim partizan.

avatar
joe n.sad
Saturday, 05.12.2015
17:57

Bravo za Vosu,pobeda cista kao suza!

avatar
PLAYBOY
Saturday, 05.12.2015
17:36

PA do kad cu vise da gledam Bozinova (covek ne zna da da dol da mu zivot zavisi od toga) , Ninkovica (imao jednu dobru utakmicu i to je to), Babovica, Grbica (koliko me iritira to nije normalno), Cirkovica (kiksara)...do kad?

avatar
BataGrobar
Saturday, 05.12.2015
17:36

Protiv Novog Pazara u gostima gde Partizan nikada nije pobedio Drulović izveo drugi tim i naraavno izgubio. Skupo plaćen eksperiment. A ovaj eksperiment danas zaslužuje svaku osudu. U trenutku kad mu ne igraju troica startera zbog povreda (Balažic, Fabrisio i Vulićević) on ostavlja na klupi još troicu startera (Brašanac, Babović i Oumaru). Dakle, bez šestorice startera mislio da može protiv Vojvodine? Pitam se, da li je on nomalan? Mislim da nije!

avatar
Ivan Micic
Saturday, 05.12.2015
18:54

Nije Drula,nego Millinko!!!

avatar
Miloš Obrenović
Sunday, 06.12.2015
12:45

Na utakmici protiv Novog Pazara u gostima,koju je Partizan izgubio sa 3-2, trener ekipe je bio Milinković, a ne Drulović.

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 05.12.2015
17:31

Cestitam navijacima Vojvodine na pobedi...

avatar
Ivan Micic
Saturday, 05.12.2015
18:54

Bravo za komentar!!!

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 06.12.2015
10:20
avatar
Ivan Micic
Saturday, 05.12.2015
18:57

Smogao si snage da čestitaš protivniku na pobedi!!! To je baš retkost,čak ni ja ne čestitam odmah,nego posle nekoliko sati,kad se smirim!!!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 05.12.2015
17:27

Partizan treba da se skoncetrise i da odradi tu utakmicu protiv Nemaca rutinski. Cilj je i vise nego realan, samo treba da ne izgube sa vise od dva razlike, dovoljno je ziheraski da odigraju... Ne smeju da propuste ovu sansu za pumpanje koeficijenta, jer je ovo sansa decenije. Kad se pogleda igra u prvenstvu, evidentno je da je ovo najslabija grupa koju su mogli da dobiju i da bi gore prosli da su je igrali sa Zvezdom i Vojvodinom nego sa AZ-om i Augzburgom...

avatar
Vladimir Simovic
Saturday, 05.12.2015
19:51

Ne tesi se, to su evropske ekipe koje su itekako jake. Ako nista drugo, jace od Vojvodine i C. Zvezde. To sto Partizan igra nikad gore u SL, to je druga stvar. Dosta utakmica su odigrali sa pola rezervne ekipe sto zbog povreda, sto zbog postede.. Necu da pominjem koliko nije bilo srece u pojedinim situacijama. To su cinjenice, pa Oumaru nije odigrao veci deo utakmica spreman u SL, mislim da ih nije ni odigrao dosta. Danas takodje nije igralo 3-4 prvotimaca od pocetka zbog povreda i posteda, a za Vojvodinu je to previse, pa i tu je gol dosao posle prekida i posle sanse Bozinova koji je ono morao da pogodi. Jednostavno, mnogo toga Partizanu ne ide na ruku u SL, nikad kompletni, uvek neki pehovi u vidu promasenih sansi, nedovoljan roster.. Roster je vec rezultat finansija jer Partizan i pored Evrope ne moze sebi da obezbedi igrace poput Donalda, Vijere i pored toga ne moze da kupi igrace poput Srnica, Plavsica itd. vec mora da popunjava roster jos uvek nedovoljno zrelim(ali talentovanim) igracima poput Saponjica i Lukica i ostatka koji ne ulazi u igru skoro uopste. Oni bi trebali da dobiju vise sanse kada ekipi ide, ali ne u ovakvim situacijama kada se igra ovako jaka utakmica. Tu pomazu iskusniji igraci koje Partizan ne moze da obezbedi. Ali u redu, bolje je cist racun sada, nego da imaju posle probleme sa enormnim dugovima jer Partizanu nema ko da oprasta, nego cim se jave bilo kakave sumnje, odmah ih razapinju, kao oko stadiona, ali navikli smo vec na to, dvostruki arsini. I sada pored svega treba da budzimo klupski koeficijent za nekoga ko Evropu nije video 10 godina. Bolje se ne javljajte, ne kaljajte obraz.

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 06.12.2015
13:52

P.S. AZ Alkmar je pobedio Atletik Bilbao, ne Augzburg, jos gore:-D

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 06.12.2015
13:51
avatar
Vladimir Simovic
Sunday, 06.12.2015
00:27

@Ratko I recimo da je Augzburg slucajno dobio prvi put Atletik Bilbao i drugi put za malo. Ma daj, to je nemacka, holandska i spanska liga, naspram srpske superlige. Pa cekaj, mozda nisu Salke, Bajer, Atletiko Madrid, Ajaks ili PSV, ali su ekipe mnogo bolje od celokupne SL. Ma imajte vi srece da uzmete 9 bodova u bilo kakvoj grupi, ma plasirajte se samo, imali ste prethodnih 9 godina priliku, samo jednom da ste usli pa da bude da ste kompetentni da vas covek uzme za ozbiljno. Partizan se od tih rezultata finansira godinama i sve je sreca, ma jedva docekate samo da nesto nije po po vasem ukusu da kritikujete, a kad naidje neka osrednja ekipa onda razni izgovori. Pozivas se na slabe rezultate Augzburga i Alkmara u domacim ligama, to bi bilo isto kao kada bih ja rekao da je Partizan bolji od Rome jer je dobio BATE Borisov, a ovaj Romu. Pre pocetka LE, kompletna ekipica odavde je prognozirala 0 bodova Partizanu u ovoj grupi pod svojim zaključcima da su ovo jake ekipe, pa sta je sad? Sad krecu neke druge teorije.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 05.12.2015
21:22

To su evropske ekipe koje su dobre, ali ne jake... Augzburg je ono cudo od jedne sezone, tim koji se slucajno nadje u Evropi i narednih 10 godina ne pridje ni blizu gornjem delu tabele. Oni su recimo prezaljeni za cvajtu, AZ je jednostavno drugi tim u odnosu na proslu sezonu... Pozivas se na srecu, a kako ste dobili Nemce u gostima? NIsu imali 3 ciste sanse? A vi ste skoro iz svake izgledne situacije dali gol. Protiv AZ-a sad ste se izvukli da vas ne dotuku na 1:0, posle preveli i sve je to fudbal... Nema sta ja da se tesim ili ne, fakat je da su ovi timovi slabi u odnosu na ostale koji igraju LE...

avatar
caperg
Saturday, 05.12.2015
17:25

Predlozio bih grobarima da u sto vecem broju odu da podrze svoj klub protiv svaba. Realno, ne bi bilo neverovatno da ovakav Partizan prokocka svoje sanse za prezimljavanje u evropi, sto svakako ne bi bilo dobro za nas fudbal. Pricam ovo kao Srbin, ne kao navijac.

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 05.12.2015
17:24

Kakva rutinska pobjeda Vose

avatar
Аполо
Saturday, 05.12.2015
17:24

Tipovao sam nereseno ali je ispalo jos povoljnije. Cestitke Lalatovicu, nakon Borca nastavlja istim tempom i sa Vojvodinom. Partizan naivno primio oba gola, kod prvog iz peterca zbog uspavanog golmana, a drugi gol katastrofalnom reakcijom citave ekipe.

avatar
Saturday, 05.12.2015
17:19

Dokle bre, vise, da se forsira Rumenige?! Decko nista ne zna i to sam govorio otkad se pojavio u prvom timu Partizana! Hoce na silu da naprave igraca od njega, a znaju da od bukve ne mozes da napravis violinu! Toliko igraca zbog njega nije dobilo sansu u Partizanu - pocev od Dejana Babica iz BSK-a iz Borce, zatim Filipa Knezevica iz Borca do Nikole Trujica koji mu greje klupu?! Ko ga forsira i cime je zasluzio toliki kredit?! Mozda, pljuvanjem po navijacima koji izgleda ne smeju da vide kolika je neznalica?! Posle svega, i onako kriminalne igre, vise nego zasluzena pobeda Vojvodine i tu nema sta da se prica....

avatar
perinho 777
Saturday, 05.12.2015
17:15

Kako ono bese,Tralalatovic,a? ;)

avatar
perinho 777
Saturday, 05.12.2015
17:13

Jel mozemo da stavimo sampanjac za proslavu titule kod vas da se malo ohladi?culi smo da ste u ledu :)))

avatar
Volim Partizan
Saturday, 05.12.2015
17:44

Ako trebate petarde zelene crvene javite....Miris proleča ma ne bi ga menjao za dve titule

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 06.12.2015
13:21

Videću kad se završi sezona a vas nema ni u kvalifikacijama za Lilijanu Ronketi.Neka nas nema ni u deset ovo nema cenu.Isto će početi jesen i nama i vama a ako promenimo ovu poltronsku upravu neće vam pomoći ni ovi što se sklanjaju.

avatar
perinho 777
Saturday, 05.12.2015
19:05

Videcemo sta ce ti mirisati kad pocnu kvalifikacije za LS,a vi zavrsite sezonu kao 3. ili 4. :))))

avatar
Vladimir Simovic
Saturday, 05.12.2015
18:05

Naravno, sve za komsinicu, usput pitajte drzavu da vam nabavi plazma televizore visoke cene i rezolucije, jer kad se vec otvaraju nek se otvore do kraja. Zasto? Da barem preko TV-a uvidite kako izgleda fudbal u Evropi, kako izgleda Srbija u Evropi i da vidite da vam je ovo sto osvajate uz toliki novac potpuno bezvredno(zbog cega ispadate iz kupa Jer ko ce da igra sa tako malim rosterom od 25 igraca na dva fronta).. Da se podsetite malo Evrope koju ne igrate vec 10 godina.. Bogami, i tu je poprilican minus. Ako vam odgovara vise, jedna decenija, tako ce minus biti nizi.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 05.12.2015
17:09

prvi put da mi nije toliko drago jer vosa nas sustigla, ali dobro, Radnicki ce biti 5 a Vosa neka se zameni sa Borcem na tabeli...:)

avatar
perinho 777
Saturday, 05.12.2015
17:05

Vama ni antifriz vise ne moze da pomogne! :D

avatar
сочинитељ
Saturday, 05.12.2015
17:03

шок?да,за оне пристрасне навијаче партизана,а за сав остали свет рутинска и очекивана победа бољег противника

avatar
lol
Saturday, 05.12.2015
17:02

Bravo Voso moja ! Iako smo im prepustili terensku inicijativu uspeli smo da iskoristimo 2 sanse,pokusali su priljavom igrom da nas sputaju ali jaci smo i od sudija ! I penal i smesan crveni nije im bio u pomoci.Bravo Lalata majstore.

avatar
Vladimir Simovic
Saturday, 05.12.2015
19:34

Smesan crveni? Pa covek napravio drugi zuti karton, jel trebao nogu da polomi igracu Partizana da bi mu sudija pokazao drugi zuti? Sto se penala tice, to samo oni koji ne zele da vide, reci ce da nije bilo penala.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 06.12.2015
13:25

Prepustili inicijativu... ;-)iskluči PES.

avatar
Vladimir Simovic
Sunday, 06.12.2015
00:38

@lol Ne prihvatam izvinjenje. Mislio sam na prvi. Kod drugod, covek stao i nema nameru da se pomeri i niko mu nista ne moze? Nista ne reci. Pa Ozegovic se vucara, sudija mu govori da pozuri, ovaj i dalje hoda, Grbic ga gurka da pozuri ovaj i dalje hoda, misli niko mu nista ne moze. To je navika ovdasnjih igraca pogotovo blizanaca, a Ozegovic je bivsi clan C. Zvezde, misle da im je sve dopusteno. Bozovic je klasican primer. Partizan i osvaja trofeje i ima uspehe u Evropi pa su malo bolji po tom pitanju, al igraci C. Zvezde se koliko ja pamtim, godinama u nazad ponasaju kao da im je sve dozvoljeno.

avatar
lol
Saturday, 05.12.2015
20:54

Izvini kom igracu? Dobio je lik ni kriv ni duzan drugi zuti jer nije mogao da se skloni od lopte posle faula i Ilic ga je onako na kvarno napucao,nema te sile da je mogao da se pomeri u sekundi.Sta reci za ponasanje Ninkovica i Grbica gde doticni Ninkovic gura Sekulica da izadje sto pre a Grbic 2 puta udara igraca Vose (Ozegovica) da izadje sa terena posle izmene.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 05.12.2015
17:01

Iskrene cestitke nasem bivsem kapitenu Nenadu Lalatovicu.

avatar
Saturday, 05.12.2015
17:01

Evropski partizan :-D

avatar
Vladimir Simovic
Saturday, 05.12.2015
18:13

Da evropski, smeta vam mozda? Klub koji ce vam omoguciti svojim igrama u Evropi da pocnete od 2. kola kv. za LS naredne sezone, a ne od prvog sto bi bio slucaj da nije bilo Partizana. Sto automatski omogucava da ispadnete kasnije jer u Evropi vazi neki drugi fudbal, mi to skoro svake godine gledamo. A u tom fudbalu, zakon sile i velikih vodja ne prolazi.

avatar
Monday, 07.12.2015
13:23

Upravu si ne prolazi, zato vas i dere ko stigne u Srbiji ;-)

avatar
Monday, 07.12.2015
13:22
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 06.12.2015
13:26

Evropski Kairat?

avatar
UnderShad13
Saturday, 05.12.2015
17:01

Ninković je nešto slično Depaju,odigra dvije,tri dobre utakmice i onda misli da je glavni igrač u ekipi i da može sve sam.

avatar
Roči Salamanka
Saturday, 05.12.2015
17:01

Prebacite nas u Holandsku ligu da se sprdamo,ova JSL je preteska za nas.....

avatar
i.sarajevo
Saturday, 05.12.2015
16:59

gluposti kakav sok ljudi bili bolji normala a ne sok