Kakav predlog - ''Delijama pokloniti pehar iz Barija, oni su ga osvojili''!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2016.
09:36
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezdini navijači su i do sada dobijali mnogo komplimenata, ali ovakve reči zaista ostavljaju poseban utisak...

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

A kada to kaže jedan od aktera Zvezdinog istorijskog uspeha, jedan od najboljih igrača Zvezdine zlatne generacije iz 1991, onda sve još više dobija na težini.

Legendarni defanzivac Miodrag Belodedić je rečima iz naslova, a u intervjuu za ''Blic'' još jednom odao priznanje navijačima Crvene zvezde, na ogromnom doprinosu koji su dali da Dika Stojanović i drugovi osvoje ''Klempavka''.

''Jako, baš jako m i nedostaju Delije. Evo i sad kažem, njima treba pokloniti pehar iz Barija. Oni su ga osvojili. Za njih sam igrao. Sat vremena pre utakmice, već su uveliko bili na tribinama. Bili su za mene bili takva injekcija... Neverovatno'', poručio je Belodedić.

Naravno, popularni Mile i danas prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, žao mu je što je naš šampion daleko od onog nivoa iz vremena dok je on branio boje ovog kluba, ali nema dilemu šta je pravo rešenje za Zvezdine probleme.

''Privatizacija je pravo rešenje, ali ne ako se ona desi da bi preko Zvezde neko lakše prao novac. Pričam o dobroj i poštenoj privatizaciji'', istakao je Belodedić, a onda naveo i primere klubova iz Rumunije.

''Ovde kod nas u Rumuniji su svi privatizovani. Dinamo iz Bukurešta, Kluž, Steaua, i svi izlaze u Evropu. Astra Đurđu je šampion, šta dalje da vam kažem. Vidi se kada neko dobro radi. Privatizacija je spas, ali uz pošten rad'', zaključio je Belodedić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke