Kakav potez Novosađana - Besplatno na derbi sa Zvezdom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
12:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina doneo je odluku da ulaznice za predstojeći derbi susret sa Crvenom zvezdom budu besplatno podeljene navijačkim grupama ova dva kluba.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Samo četiri dana nakon 153. "večitog" derbija u okviru 25. kola Superlige biće odigran još jedan derbi i to onaj na novosadskom "Karađorđu".

Trećeplasirani tim domaćeg šampionata ugostiće Crvenu zvezdu, a odlukom organizatora meča karte za derbi na "Karađorđu" biće besplatno podeljene klubovima navijača.

Fudbalski klub Vojvodina je obavestio javnost da je za pristalice Crvene zvezde rezervisana južna tribina i da će sve raspoložive karte besplatno biti prosleđene Zvezdinim navijačima.

Ostatak ulaznica, za severnu, zapadnu i istočnu tribinu biće besplatno distribuiran zvaničnim klubovima navijača "Firma", "Stara Garda" i "Slaninari Zapad" koje će potom vršiti podelu karata.

Vlasnici sezonskih karata moći će da dođu na "Karađorđe" i podignu još jednu besplatnu ulaznicu za meč, a sve informacije vezane za distribuciju besplatnih karata nalaze se OVDE.

Recimo još i to da osobe koje na sebi budu imale navijačka obelžja Crvene zvezde neće moći da uđu na zapadnu, severnu i istočnu tribinu.

Derbi susret 25. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde na programu je u sredu, 8. marta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 02.03.2017
14:04

Je l' beše Vojvodina dozvolila navijačima Partizana samo određeno procenat karata, a zvezdinim ne samo što nema ograničenja nego će im ih još besplatno podeliti. Pride što se Vojvodina ne žali na suđenje protiv zvezde, a na skoro svakoj utakmici ima razlog za to.

avatar
Archie
Thursday, 02.03.2017
14:44

Hajde ti lepo još jednom pročitaj tekst. Lepo piše da će navijači Zvezde dobiti ulaznice samo za jug, a ko hoće da preuzme karte za ostale tribine moraće to da učini u obeležjima Vojvodine. Takođe svako ko bude nosio bilo kakvo obelžje Zvezde neće moći da uđe na sever, zapad i istok. Odličan potez, mada jedino zameram ovo besplatno deljenje ulaznica navijačima Zvezde. Ne znam čime su nas to zadužili samo.

avatar
Thursday, 02.03.2017
18:36

Pazite da ih ne sprečite isto kao što će policija sprečiti Partizanove navijače da kupuju karte za istočnu tribinu za Večiti derbi. Moje shvatanje je da svako ima pravo da bira mesto na tribini bez obzira za koga navijao i to je jedino demokratski, sve ostalo je pobeda huligana nad pravom slobodnog naroda. Zašto Vojvodina ima poseban stvar prema zvezdi nego prema ostalim klubovima? Niko nema odgovora.

avatar
Thursday, 02.03.2017
16:49

Isto ce dobiti i navijači cz, ni kartu vise.

avatar
Thursday, 02.03.2017
14:01

Nejasan potez jer će ispasti kao da igraju na strani, zvezda će svojim navijačima da obezbedi prevoz, a možda i sendviče, a igračima tortu sa br.1 i tako će za male pare biti u velikoj prednosti.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 02.03.2017
14:38

Haha je l' ti krivo?