Kakav podstrek ''Orlovima'' pred Vels - U goste im došli NAJBOLJI NA SVETU!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.06.2017.
17:24
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Ima li bolje potvrde da je Srbija jedinstvena u podršci našem nacionalnom timu pred važan duel sa Velšanima u kvalifikacijama za Mondijal?

FSS
FSS

Povezane vesti

Četiri dana pred duel na ''Rajku Mitiću'', između Srbije i Velsa, Slavoljub Muslin i njegovi ''Orlovi'' ugostili su u Staroj Pazovi predstavnike naše najtrofejnije reprezentacije - vaterpolo tima Srbije.

Njihovu delegaciju činili su selektor Dejan Savić, kao i vaterpolisti Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović i tim menadžer Jugoslav Vasović.

U ime fudbalske reprezentacije dočekali su ih selektor Slavoljub Muslin, kapiten Branislav Ivanović, zatim Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, kao i sportski direktor Goran Bunjevčević.

Naš proslavljeni vaterpolista Filip Filipović je izrazio nadu da će dolazak aktuelnih Olimpijskih, svetskih i evropskih šampiona doneti sreću ''Orlovima'' u duelu sa Velšanima.

''Nadali smo se neformalnoj poseti, ali kako se radi o fudbalskoj reprezentaciji to je prosto nemoguće. Drago nam je da smo ovde kod naših prijatelja iz fudbalske selekcije, došli smo da im pružimo podršku pred važnu utakmicu sa Velsom i nadamo se da će im ova naša poseta doneti sreću.

U suprotnom, ovo će biti naš prvi i poslednji dolazak u Sportski centar. Šalu na stranu, hvala momcima što su prekinuli popodnevni odmor i našli vremena da nas ugoste. Bilo nam je veoma prijatno, a naravno da ćemo u nedelju svi biti uz njih na tribinama našeg najvećeg stadiona'',
izjavio je Filip Filipović.

Kapiten naše fudbalske reprezentacije Branislav Ivanović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog dolaska vaterpolista u Pazovu.

''Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala.Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči.

I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom 'prekopiramo' barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu'',
rekao je Branislav Ivanović.

Igrom slučaja, vaterpolisti su imali priliku da se upoznaju i sa našim najboljim arbitrom Miloradom Mažićem, a sve je začinjeno i izvođenjem penala.

Foto: FSS
pijetlovic stara pazova
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 07.06.2017
23:52

Mi treba da od vaterpolista pravimo careve i da to guramo kao nas najvazniji sport, te da u njega ulazemo i budemo pri vrhu konstantno ne samo u reprezentativnom, vec i klupskom vaterpolu. Ali cim tu nema mnogo para i ne mogu se paraziti okoristiti, mi cemo da guramo sve na ove splavare i gonice starleta.

avatar
Dario Hubner
Wednesday, 07.06.2017
17:45

Deki Savic kontam da loptom pogodi precku,izvrnuo bi je.

avatar
Z
Wednesday, 07.06.2017
17:29

Koja su ovo gospoda! I neopisivo mi je krivo sto kojekavi dobijaju vise paznje od ovih momaka.