Kakav kontranapad Dragana Đurića! Ko su ''fudbalski Mapetovci'' u Partizanu?

Autor: Beta Beta
sreda 25.01.2017.
15:22
Izvor: Beta

Posle Nenada Bjekovića i Mileta Jovičića, danas usledila i oštra reakcija bivšeg predsednika Partizana Dragana Đurića na nedavne izjave iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Đurić je u izjavi dostavljenoj agenciji Beta odgovorio potpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću, koji je u ponedeljak izjavio da je uprava kluba sa Đurićem na čelu ostavila iza sebe dug od 15 miliona evra.

"Taman kada pomislim da čovek čiji studenti javno komentarišu cenu njegovih usluga na Pravnom fakultetu neće ponavljati već izrečene laži i manipulisati istinom, on izlazi s pričom u koju ne veruju ni oni koji su zajedno sa njim falsifikovali svoj dolazak na čelo Partizana.

Pravnik zbog čijih je poznavanja propisa Partizan, prvi put u svojoj istoriji, izbačen pre vremena iz svih evropskih takmičenja, pokušava da opravda nerad i neznanje uprave koja je oko sebe napravila pustoš",
naveo je Đurić. 

Evropska fudbalska unija (Uefa) suspendovala je Partizan iz evropskih takmičenja zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja, odnosno zbog neizmirenih dugovanja.

Đurić je naveo i da je Vuletić "sramnim manipulacijama" rasterao sve legende kluba, da je "opustošio tribine" stadiona i da sada priprema teren za potvrdu kazne kojoj su "on i ostali članovi nesrećne uprave jedini kumovali".

"I to je jedini motiv svega što ovi fudbalski Mapetovci rade u poslednje vreme", rekao je Đurić.

On je zamolio Vuletića da "sledeći put ustane" kada pominje imena koja su Partizanu donela šest vezanih titula, učešće u Ligi Evrope ili Ligi šampiona gotovo svake godine, kao i velike transfere.

"I da prekinu s lažima o nasleđenom dugu, jer oni dobro znaju da je isti toliki novac tek dolazio na naplatu od realizovanih transfera.

Posebna priča je 'slučaj Živković' i njihova totalna nesposobnost da na kraju klub bude zadovoljan realizacijom njegovog transfera.

Mnogo, zaista mnogo gluposti su napravili ovi fudbalski Mapetovci na čelu s lažnim fudbalskim radnicima koji znaju samo da plaču i obmanjuju",
rekao je Đurić.

"Kada budu imali rezultate kao oni o kojima loše govore, onda će imati i kredibilitet. Do tada bolje neka ćute, jer zbog svakodnevne štete koju prave zbog neznanja i neobaveštenosti, klub su već doveli do ivice ambisa", zaključio je Đurić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
miodrag.r
Thursday, 26.01.2017
11:38

Sve je to jedna ista banda.

avatar
pogled sa avale
Wednesday, 25.01.2017
20:31

Evo kakvo smo mi drustvo, Djuric pod kaucijom zbog optuzbe o Azotari, ostavio klub u minusu od 15.miliona EU i javno vredja ljude koji su do sada pokazali da klub vrate u pozitivno poslovanje...............sada se ceka od ovog drustva da Djuricu, Terzicu zastare optuznice i cica mica, gotova prica........optimisticno !!!?

avatar
England
Wednesday, 25.01.2017
18:54

Djuro vracaj se, jesi krao ali smo svake sezone igrali evropu !

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
19:09

I u grupama bili niko i nista. Mani se, brate...

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
20:24

Nismo, ali taj necovek nas je toliko unazadio da je to ravno jednoj ogromnoj kataklizmi. Mi ne smemo da se ogranicavamo samo na domace prvenstvo...

avatar
England
Wednesday, 25.01.2017
19:51

A sad smo kao neko i nesto? :D

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 25.01.2017
18:27

Evo ga opet ova lopovčina! Šta bre više komentarišete!? Djura, Bjeka i Mile su primer svetske gospode ma kako da ne! Djura se hvali uspesima Partizana! Za sva ta učešća u LE i LŠ i za sve trofeje najzaslužniji su igrači i treneri. Najveće zlo u istoriji FK PARTIZAN je DRAGAN DJURIĆ! Puna podrška Upravi protiv ovih zlotvora koji se poslednjih dana oglašavaju i napadaju naš voljeni klub!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Wednesday, 25.01.2017
18:12

Nema te reci kojom bih opisao ovu spobodu, a srpski je zaista bogat jezik...

avatar
Povratak kralja #48
Wednesday, 25.01.2017
18:11

Đurić je hapšen samo kad bi to išlo na štetu Partizana, u prelaznim rokovima, kada Partizan treba da dovede pojačanja onda mu uhapse predsednika da mu rasteraju iste. I šta je bilo? Čovek koji ima toliko malveracija u FK Partizan je sada kao bivši predsednik slobodan kao ptica na grani i može da priča šta hoće. Zašto država ne želi ispita poslovanje ljudi koji su vodili Partizan i kako je zdrav klub ušao u dugove?

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 25.01.2017
18:56

Stanoje i Jokan mu doneli sve te uspehe sa kojima se hvali a on ih oterao ko pse. On je taj koji je oterao legende kluba i navijače! Ne mogu da verujem da ima takvih koji ga prizivaju i podržavaju i njega i Bjekovića!

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 25.01.2017
17:45

Ispade Djura najbolji...

avatar
Ruya993
Wednesday, 25.01.2017
17:20

Ti si taj koji je pustio Ramadanija u klub i rasprodao igrače još u petlićima, bando pokvarena! Nemaš prava da prdiš na bilo kakvu akuzaciju, tačnu ili netačnu! Ti si DIREKTAN krivac što je situacija sa Živkovićem ispala takva kakva jeste!