Kajević: "Nismo gubili veru u pozitivan ishod protiv Javora"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
23:45
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević ocenio je da je ekipa tokom zime dosta napredovala na psihičkom planu, kao i da je verovala u pobedu protiv Javora, iako je na poluvremenu gubila.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Čukarički je u 22. kolu Superlige Srbije, prvom posle dvomesečne zimske pauze, pobedio Javor sa 2:1 i tako osvojio veoma važna tri boda u borbi za plej-of.

"Zadnjih šest meseci, koliko sam u Čukaričkom, nijednom nismo preokrenuli rezultat, pa smo i sa te tačke gledišta dosta napredovali na psihičkom planu. Nismo gubili veru u pobedu do samog kraja utakmice", rekao je Kajević za sajt Čukaričkog.

U utakmici na Banovom brdu gosti su poveli u 35. minutu i držali vođstvo sve do 63. kad je golom Ognjena Ožegovića izjednačen rezultat, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Aleksandar Jevtić.

Asmir Kajević je asistirao kod drugog gola, i kako kaže drago mu je zbog toga, ali je mnogo važnije što se osećala dobra energija medju igračima na terenu.

"Drago mi je za asistenciju, ali to nije bitno. Bitno je da smo osvojili tri boda i dobro odigrali posebno u drugom poluvremenu", zaključio je Kajević.

Čukarički je posle 22 kola na 11. mestu Superlige Srbije sa 23 boda, sedam manje od osmoplasiranog Spartaka iz Subotice. "Brđani" će u narednom kolu dočekati Napredak iz Kruševca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke