Kahrimanov apel: ''Zašto naš teren nije kao onaj u Razgradu?''

Autor: Beta Beta
sreda 27.07.2016.
11:56
Izvor: Beta

Zvezdin čuvar mreže zadovoljan je konačnim ishodom meča u Razgradu, ali uoči revanša ima i jednu konkretnu zamerku na kvalitet terena na ''Marakani''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Zvezda je kao gost u Bugarskoj igrala nerešeno 2:2 sa Ludogorecom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ova utakmica je veliko iskustvo za sve nas. Trebalo nam je da se naviknemo na brz teren, ali u drugom poluvremenu je bilo bolje. Možemo da budemo zadovolji rezultatom", rekao je Kahriman novinarima u Razgradu.

Kahriman je, ipak, naveo da mu je žao što crveno-beli u Razgradu nisu postigli još neki pogodak.

"Šteta je što nismo nagrađeni pobedom za dobru igru u drugom poluvremenu, ali Bože moj. Možda to tako treba, da idemo korak po korak", kazao je on.

Prema njegovim rečima, pun stadion u revanšu u Beogradu biće prava prilika da Zvezda izbori plasman u baraž.

"Sada nam ostaje da napunimo Marakanu, stavimo sebi još pritiska na leđa i uživamo u fudbalu. Nema fudbala bez pritiska", rekao je Kahriman.

On je dodao i da je mogao da odbrani kod oba gola Ludogoreca, ali da je možda i bolje što je rezultat 2:2.

"I prvi i drugi njihov gol prošli su mi 'za dlaku', ali treba da budemo srećni. Možda je i dobro što nije 2:0 za nas pošto ćemo ostati budni za revanš", naveo je golman Zvezde.

Posebno je istakao da mu se sviđa teren na Ludogorec areni i da žali što takav kvalitet podloge nije i u Beogradu.

"Ne znam zašto naš teren nije takav. Mnogo znači kada je teren brz jer se tako lakše probija zonska odbrana i trebalo bi da poradimo na tome", rekao je Kahriman.

Publika na stadionu u Razgradu bila je nezadovoljna Kahrimanovim odugovlačenjem sa izvođenjem prekida, na šta je on kazao da je time želeo da pomogne saigračima.

"Gledao sam da na svaki način pomognem saigračima da dođu do vazduha. Još nismo 100 odsto fizički spremni za ovakvu utakmicu, ali momci su junački istrčali. Svi su zaslužili pohvale", rekao je Kahriman.

Revanš će se igrati u utorak na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 27.07.2016
19:11

Kad u Zvezdi bude igralo vise majstora koji znaju sa loptom verovatno ce onda i podlogu popraviti. Igra u bugarskoj je blago receno jedno veliko nista. Da nije bilo individualnih akcija Kataija i Kange bila bi katastrofa. Hugo mora da igra u Beogradu.

avatar
el_chapo
Wednesday, 27.07.2016
18:12

da lakse primis golove....

avatar
dusan1987
Wednesday, 27.07.2016
18:10

bolje je sto je teren na marakani dzombast pa mozda neces primiti gol iz mrtvog ugla na prvu stativu,mozda lopta odskoci pa ode u gol aut

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 27.07.2016
15:00

zato sto ludogorec ima pare a zvezda nema

avatar
Марко Ђуреиновић
Wednesday, 27.07.2016
17:01

zato sto ih je kupio covjek,imaju vlasnika koji ima pare logicno a mi nemamo

avatar
(anti)talentovan lik
Wednesday, 27.07.2016
13:35

Logicnije bi bilo da bude losiji teren jer Bugari imaju Brazilce kojima najbolje lezi brz fudbal, tj. mnogo ce teze igrati po uobicajenom stanju terena u JSL :)

avatar
indija durot
Wednesday, 27.07.2016
13:15

Kod oba gola bez potrebe je istrcavao..Ne kazem da je direktan krivac za golove ali zasto je izlazio meni nije jasno.Najslabija karika u timu je Kahriman.

avatar
NJRBOB
Wednesday, 27.07.2016
12:47

Pa bas taj teren na marakani ima da nas provuce dalje :P Oni ne znaju da igraju na takvim terenima...

avatar
Aleksandar Petkovic
Wednesday, 27.07.2016
22:50

Jedino dobro od tog terena u ovom trenutku.Inace je samo da polomis noge na njemu...

avatar
NJRBOB
Thursday, 28.07.2016
00:09

Pa pre ce oni da se polome :P

avatar
ProudKnight
Wednesday, 27.07.2016
12:21

Velika kiksara. Mnogo pogrešnih i nepotrebnih istrčavanja. Izlazi na igrače koji šutiraju skoro iz mrtvog ugla i tako im otvara gol, a ni refleksi mu nisu kao nekada. Već ima alibi u slučaju neuspjeha, jer problem je teren i veliki pritisak. Reprezentacija se uvijek žalila na kišu i teren i sve tako u krug, tako dok anonimusi igraju fudbal i bilježe sjajne rezultate, mi se zamajavamo kvalitetom podloge, vremenskim uslovima, sudijskim propustima itd.

avatar
noomac
Wednesday, 27.07.2016
14:09

Sve se slazem, da je oba puta osta na golu ne bi ni jedan primili, ali nemamo boljeg, a i za neko dovodjenje je kasno, tako da mozemo samo da ga podrzimo i nadamo se da ce biti bolji. . .

avatar
noomac
Thursday, 28.07.2016
01:42

Ne znam ne zalazim toliko duboko da gledam 2gi i 3ci tim mogu da komentarisem samo ono sto vidim i sto znam, a znam da je u 90 % slucajeva bolje iskusniji golman od talentovanog, ali se slazem da svako ima pravo na svoje misljenje to je i poenta. Isto mislim da nikada ne treba kupiti stopera vec praviti nekog iz omladinske. npr onaj partizanov je za mene super stoper, brat rendula odigro doktorski iako nema tekme!!!!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 27.07.2016
19:03

imate boljeg, Manojlovic je za Kahrimana golmancina, samo nemate strucnjaka koji to zna da proceni i stvori igraca a imao je 6 meseci za to, lagano i golmana i stopera da formira, da ne bese onog blesavog ali strucnog Lalatovica ne bi vi ni ove klince videli a kamo li prodali...

avatar
SERBONIDES
Wednesday, 27.07.2016
14:16

RUKU NA SRCE, SINOĆ JE ZAISTA KAHRIMAN MOGAO I MORAO BOLJE, ALI MISLIM DA SI PREVIŠE STROG, ZABORAVIO SI KOLIKO JE PUTA UPRAVO TAJ ISTI KAHRIMAN BIO ZASLUŽAN ZA MNOGO BOBJEDA PROŠLE SEZONE. LAKO JE SJEDITI ZA KOMPOM I PLJUVATI, DA SI IKADA ODIGRAO OZBILJNU REKREACIJU ZNAO BI KOLIKO JE POSAO GOLMANA NE ZGODAN I TEŽAK. OČIGLEDNO JE DA POSTOJE LJUDI KOJI MORAJU NEKOGA DA BLATE. NIJE SINOĆ BIO NA NIVOU ZADATKA, ALI AKO BOG DA BIĆE VEĆ SLEDEĆI UTORAK NA MARAKANI. KAKO GOD ZAVRŠILI U EVROPI JA MISLIM DA IMAMO ODLIČAN TIM, KOJI KADA BI OSTAO NA OKUPU JOŠ DVE SEZONE BIO BI KADAR ZA VELIKE STVARI ZA BAŠ FUDBAL.

avatar
marko bgd
Wednesday, 27.07.2016
12:15

kad ce biti 100% spremni, na zimu jel, nego gas do daske i na Bugare svim silama