Kahriman: "Navijači prepoznali naš inat"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.05.2017.
18:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman pozvao je navijače da u nedelju podrže ekipu u duelu sa Radničkim iz Niša i istakao da će crveno-beli uraditi sve da dobiju poslednja dva meča u sezoni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije slavio je na gostovanju Javor Matisu u Ivanjici ali je kolo pre kraja jako blizu gubitka titule jer Partizanu treba još samo jedan bod kako bi overio zvanje prvaka.

Uprkos tome što će titula najverovatnije u Humsku u ekipi Crvene zvezde vlada entuzijazam, a golman Damir Kahriman ističe da će fudbaleri učiniti sve da slave na poslednja dva susreta.

"Naša očekivanja pred svaki meč su ista, pobeda se nikada ne dovodi u pitanje. Do kraja sezone imamo još dve utakmice i sve što želimo je da trijumfujemo. Želimo da se na lep način oprostimo sa navijačima od našeg stadiona za ovu sezonu" kazao je Kahriman.

Povratnik među stative gola Crvene zvezde ističe da navijači prepoznaju inat koji igrači pokazuju na terenu i da zbog toga očekuje da "Delije" u nedelju podrže tim.

"Zajedno smo jači, među nama i Delijama postoji izuzetna hemija i to je nešto što nas igrače na terenu pokreće. Mi kao ekipa pokazujemo jak inat, borbenost i želju, to navijači prepoznaju i zato imamo najbolju podršku gde god da igramo" dodao je Kahriman.

Ulaz na utakmicu 7. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša biće slobodan, a početak meča zakazan je za 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peron
Friday, 19.05.2017
08:16

Izmedju tebe i Evertona najaca je hemija.. Buhahaha

avatar
Anderton
Thursday, 18.05.2017
21:39

Iskoristio bih priliku da se Damiru zahvalim, jer da nije bilo njega CZ bi dobila sva 3 derbija prošle godine, on nas je vratio u život onim poklonom Evertonu.

avatar
Friday, 19.05.2017
08:00

A inače oni su pošteno dobili prva derbija, pogotovo onaj drugi? Ne bi oni dobili nijedan prošle sezone da nisu sudije tako rešile. Možemo da mu se zahvalimo samo za taj derbi jer je suđenje tada bilo pristojno.

avatar
Friday, 19.05.2017
18:29

U prvom na 1:1 ili 2:1 Ibanjez je odneo loptu rukom ispred dva naša igrača u šesnaestercu zvezde, namerno to je i penal za Partizan i crveni za Ibanjeza. Odlučujući momenat utakmice, možda bismo tu utakmicu i dobili na kraju.

avatar
Anderton
Friday, 19.05.2017
16:08

Realno, prvi derbi su zasluženo dobili, u drugom je Glođović napravio haos, treći su trebali pobediti po igri na terenu, mislim da je suđenje bilo korektno i u prvom, i u trećem.

avatar
Voja
Thursday, 18.05.2017
21:25

Sta su to prepoznali navijaci Zvezde, koji inat valjda treba da prepoznaju neku igru Zvezde koje nema odavno koja dovlaci navijace na utakmice a ne nikakav inat to su gluposti. Navijaci su se vratili na stadion zato sto je otisao onaj koji ih je svojim glupostima oterao sa stadiona i dosao jedan normalan trener koji mozda nije veliki trener vec samo normalan covek i trener i koji voli Crvenu Zvezdu.

avatar
X
Thursday, 18.05.2017
19:11

Uprava prenela sindrom na igrace.. Ni oni ne znaju jadni sta ce od muke.. A ta podrska se bas primecuje poslednjih 2 meseca..

avatar
Forza Napoli
Thursday, 18.05.2017
18:55

Na cemu je ovaj??