Kadeti se revanširali "Zmajićima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.03.2015.
16:06
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Kadetska reprezentacija Srbije revanširala se vršnjacima iz BiH za poraz u prvoj prijateljskoj utakmici koju su u utorak odigrali u Tojšićima kraj Tuzle.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetski reprezentativci Srbije savladali su u četvrtak selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 0:1 (0:1) u drugoj prijateljskoj utakmici koju su dve reprezentacije odigrale u razmaku od dva dana.

Druga prijateljska utakmica dva tima odigrana je u Čelićima po jako hladnom vremenu ali na dobro pripremljenom terenu a strelac jedinog gola bio je Marko Šiškov već u 4. minutu igre.

Snežne padavine i jako hladno vreme nisu uticali na odlaganje utakmice pošto je organizator uložio krajnje napore da osposobi teren i obezbedi minimum uslova za odigravanje meča.

"U Čelićima smo imali bolje uslove za igru, jer je teren bio u boljem stanju, iako smo igrali po hladnoći. Dobar teren omogućio je našim igračima da pokažu prave vrednosti. Igrali smo organizovanije i tečnije po čitavom terenu. Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i saradnji u proteklih pet dana" rekao je selektor Srbije Dejan Govedarica.

Naše najbolje kadete od 16. do 23. marta očekuje drugi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo a turnir se održava u Azerbejdžanu. Pored domaćina i selekcije Srbije učešće će uzeti još Holandija i Portugal.

Podsećamo da je prvi prijateljski meč između BiH i Srbije obeležio neuobičajen gest domaće publike, bar kada su ovdašnji prostori u pitanju. Himna Srbije u Tojšićima je dočekana kako dolikuje civilizovanom svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke