Kad Vukašin kaže ne mož' da omane

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi defanzivac Crvene zvezde poželeo je pred duel sa Mordovijom "da odbrani gol i da zatrese protivničku mrežu". Želja mu se ispunila a evo šta je poželeo kada je shvatio da samo treba da kaže kako bi snovi postali stvarnost.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su u sredu drugu pobedu na pripremama u Antaliji a strelac pobedonosnog gola u duelu sa Mordovijom bio je mladi štoper Vukašin Jovanović.

Momak koji je u završnici priprema dobio više prostora u timu zbog povrede Aleksandra Lukovića zadovoljan je prikazanim u meču sa Mordovijom.

"Odigrali smo dobru utakmicu, protiv odlične ekipe. Teško je bilo, ali smo uspeli da pobedimo. Mi smo malo teže ušli u drugo poluvreme jer je promenjen skoro ceo sastav, dok je protivnik mnogo manje menjao i uz to je fizički veoma dobro spreman i jak. Dobro smo istrčali i sada se pripremamo za sledeći duel" rekao je Jovanović.

Momak ponikao u Crvenoj zvezdi bio je čovek odluke na večerašnjoj utakmici ali je golu u 90. minutu prethodila i intervencija u defanzivi kada je sa linije "očistio" loptu i sprečio protivnika da povede.

Upravo je takav scenario Vukašin Jovanović poželeo pred duel sa Mordovijom pa je posle utakmice izrekao novu želju kada se već tako lako ostvaruju.

"Tako je ispalo. Aj' da kažem sada da ćemo da osvojimo titulu, pa neka bude tako" uz osmeh je konstatovao Jovanović.

Narednu kontrolnu utakmicu u Antaliji crveno-beli igraju u petak protiv ekipe Sarbrikena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke