Kad već nisu mogli na terenu kako dolikuje, fudbaleri Partizana u svlačionici odali poštu brazilskim žrtvama

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2016.
10:35
Izvor: Sportske.net

Posle meča u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana, fudbaleri crno-belih na svoj način su odali poštu žrtvama pada aviona sa fudbalerima brazilskog Šapekoensea.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Preneli smo već, na početku utakmice na ''Karađorđu'', viđen je neuspeli pokušaj minuta ćutanja povodom pomenute tragedije koja je potresla ceo svet, a zbog primitivnog ponašanja grupe navijača koja je sve vreme skakala i pevala.

Ipak, kada već to na pravi način nisu mogli da učine na terenu, fudbaleri Partizana su se posle meča okupili u svlačionici, predvođeni Brazilcima Leonardom i Evertonom i zajedničkom fotografijom poslali poruku solidarnosti i odali poštu žrtvama ove velike nesreće.

Tu fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavio fudbaler Partizana Leonardo, uz poruku:

''Vi niste samo šampioni Južne Amerike, vi ste svetski prvaci i to će se pamtiti. Ceo svet je uz vas, otišli ste u večnost i svi su uz familije nastradalih. I sam Bog zna da ćete biti veliki heroji''.

Inače, kada je sama utakmica u pitanju, nije bilo golova, završeno je 0:0 i pored nekoliko velikih prilika koje su propustili uglavnom fudbaleri Partizana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 46
Thursday, 01.12.2016
18:57

Prvo spiker najavljuje minut ćutanja dok igrači menjaju strane, a drugo nisam siguran da su svi na stadionu čuli šta je rekao i da li je nešto rekao i treće, ako je minut neka traje minut da ispoštujemo ogroman broj žrtava.

avatar
stevo culic
Thursday, 01.12.2016
18:00

a za onog kriminalca se moglo na terenu? sramota