Kad NJEMU doda loptu Kanga zna da će ona završiti u mreži

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
15:00
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga govorio je u najavi utakmice sa Spartakom o sjajnoj saradnji koju ima sa jednim od saigrača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata nastavlja misiju odbrane trofeja duelom sa subotičkim Spartakom na domaćem terenu koji je na programu u subotu.

Uoči prvenstvenog susreta sa Subotičanima Gelor Kanga je govorio o svojoj formi i činjenici da paralelno sa njegovim dobrim igrama i tim beleži dobre rezultate.

"Jako sam zavodovoljan kako je ova polusezona počela, ekipa pobeđuje i drago mi je što uspevam da dam svoj doprinos na svakoj utakmici. Trener Božović od prvog dana ima puno poverenje u mene, veoma sam mu zahvalan što mi je dao šansu da se dokažem. Nadam se da ću nastaviti da se odužujem dobrim igrama" kazao je Kanga.

Reprezentativac Gabona od početka prolećnog dela sezone ponovo igra na visokom nivou, a ekipi pomaže golovima i asistencija. Otkrio je i sa kim se najbolje razume na terenu.

"Za samopouzdanje mi podjednako znači i kada učestvujem u akciji čiji je ishod pogodak. Sa Boaćijem se odlično razumem na terenu, zato moje lopte najčešće pronalaze njega, a kada ih on primi uopšte ne sumnjam da će završiti u protivničkoj mreži" rekao je Kanga.

Narednog protivnika uvažava ali ne sumnja u novu pobedu svog tima.

"Spartak je na sredini tabele, vrlo im je važno da ostvare dobar rezultat kako bi obezbedili plasman u plej-of tako da očekujem da će izaći silno motivisani i spremni na napadački fudbal. U dobroj smo formi i ne vidim razlog da ne donesemo nova tri boda" zaključio je Gabonac.

Utakmica 28. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka ŽK igra se u subotu od 16 časova na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.03.2017
18:55

Dodaš mu loptu ako te igrači satelitskih klubova ostave samog, a ako je protivnički igrač pored tebe izgubljen si i neupotrebljiv.

avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 30.03.2017
21:03

Љубоморни ти уздаси........

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Friday, 31.03.2017
13:57

Hahaha ljubomora :D

avatar
Доктор фудбала Гроф
Thursday, 30.03.2017
18:14

Додаш му лопту ако се нађеш сам а ако је противнички играч поред тебе изгубљен си и неупотребљив.

avatar
Dado35
Thursday, 30.03.2017
18:02

😂😂😂17.4