Kad je teško - Pantela!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.05.2015.
11:54
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Marko Pantelić posetio je jutarnji trening Crvene zvezde kako bi na licu mesta podržao Nenada Lalatovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od poslednjih ubojitih napadača koji su igrali u Crvenoj zvezdi posetio je jutarnji trening koji je Nenad Lalatović zakazao dan nakon meča sa kragujevačkim Radničkim 1923.

Poraz od ekipe koja je ispala iz lige samo je ubrzao proces "detronizacije" crveno-belih koji će na kraju sezone ostati i bez trenera.

Upravo je zbog Nenada Lalatovića Zvezdin jutarnji trening u sredu posetio Marko Pantelić.

"Došao sam da pružim podršku Nenadu. Lako je dolaziti kad ide dobro, zvezdaši bi trebalo da se podržavaju međusobno" rekao je Pantelić a prenosi "Blic".

Nenad Lalatović najavio je da će na kraju tekuće sezone napustiti klupu Crvene zvezde sa kojom će se u preostala dva kola boriti za ostanak na drugom mestu na tabeli.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju na Vračaru protiv OFK Beograda, a u poslednjem kolu će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti lučansku Mladost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Friday, 15.05.2015
17:25

Ljudska i intelektualna velicina.

avatar
Ivan Tasić
Thursday, 14.05.2015
17:55

Samo hrabro zvezdo I da zvezdo pobedis ofk beograd na vracaru I zvezdo pobedis mladost Iz lucana na stadionu rajko mitic

avatar
Ivana Zile
Thursday, 14.05.2015
13:55

29 kolo je prijateljska tekma a onda dolazi Petko

avatar
Marko Mare Lazic
Thursday, 14.05.2015
13:52

Ovog coveka ne mozes da ne gotivis, ja kao grobar kazem da mi fali i u dresu reprezentacije, sama njegova pojava je , ne znam... :D

avatar
bard fudbala
Thursday, 14.05.2015
13:18

Pantela i Zigara,najbolji tandem u istoriji fudbala :)

avatar
Pantelija Miladinovic
Thursday, 14.05.2015
12:40

Gospodine, Lalatoviću, ja sam bi aktivni fudbaler, čak na probi u svoje vreme u Crvenoj Zvezdi kod pok. Miljana Miljanića, ia prvi trener bio Miljenko Mihić, i rekli su mi da nisam još za FK Crvenu Zvezdu i da mogu me ustupiti nekom klubu na kaljenje što ja nisam prihvatio. Druga stvar prvi sm glasao za novog predsednika Mihajlovića onaga prvoj utra za glasanje, moj lični zaključak i tvrdim 90 posto da je tako uopšte stanje u FK Crvena zvezda nije dobro između Upravnog odbora kluba i Sportskog Menadžmenta od najnižih kategorija pa do vrha, juniora tebe na čelu sa svojim stručnim štabom i ostalima, jer je očigledno da se nezna ko šta radi, ko je zašta zadužen, zašto nije postavljen sportski direktor, jer tu ulogu nemože da vrši Gwenerealni direktor Terzić a još je katastrofalnije ako o sporstko menadžmentu odlučuju i ostali članovi stručnog odbora, koji nemaju ama baš nikakve veze sa fudbalom niti su ikada šutnuli loptu. O sportskom menadžemntu odlučuju i odggovaraju za neuspeh kluba, pa ni čak Real Madrid, Barcelona nebi nmogla da bude prvak a da 5-6 klinaca juniora nebi mogli osvojiti titulu, što se upravni odbor nije ugledao na Komšije Partizan, koji su isto igrali i sa juniorima, ali i sa iskusnim Ilićem i drugima, , stoga molim i predžem Predesniku kluba, da po završetku ,sezone, zakaze Skupštinu kluba i predloži potpuno drugi Upravni odbor, sa jasnim opisanim i definisanim poslovima i radnim zadacima, kao i Sportski menadžment od juniora do seniora, prvog tima sav RASPUSTI i onda pronađu sportskog direktor i Šefa stručnog štaba, koji će isto tako imati svoje nadležnosti, opise poslova pronaći odgovarajuća pojačanja, i odgovarati za uspeh ili neuspeh kluba,. Ovako ako se nastavi sa svađama, prepirkama koje koga doveo, koje pusti neosporne talente u čukarićki bez dinara naknade, koji pobediše-rasturiše Moju voljenu Crvenu zvezdu, Na kraju Gospodine Predsedniče, ako se nezna košta treba da radi po opisu poslova u Sistematizaciji radnih mesta, ako se mešaju svi u svašta i u tuđe poslove, tvrdim FK Crvena Zvezda će doći u situaciju da igra u Srpskoj lizi, Sve ja razumem Finansijske probleme i sobzirom da sam bivši fuudbalera po struci Diplomirani pravnik, ODLIČNO POZNAJEM RAD SPORTSKIH KLUBOVA , i na kraju velki pozdrav svima u mojoj voljenoj Crvenoj Zvedi.Namominjem da sam stalno od 1990 godine , kupovao sezonske karte, da sam nekoliko puta uplatio donaciju za svoju voljenu Crvenu Zvezdu, koju više volim nego sebe,

avatar
Bata
Thursday, 14.05.2015
12:12

Treba da ostane a da odu Mijailović,Terzić...

avatar
D.Green4 Black&White
Thursday, 14.05.2015
11:55

EVO GA OVAJ GOLGETER :D