Kad je teško – Danko i Sale!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 14.08.2014.
10:28
Izvor: Sportske.net

Dugo se ćutalo o problemu koji postoji u Partizanu, a koji su samoinicijativno i u stilu pravih vođa i prijatelja pokušavali da reše Saša Ilić i Danko Lazović.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Razgovor između Uprave i fudbalera samo je odložio rešavanje problema.

Rukovodstvo kluba će morati da povuče ozbiljne poteze, igračima je obećana isplata u dva dela u narednih nedelju dana kako bi se moglo nastaviti sa radom.

Dugo se ćutalo, poslednjih nekoliko dana doneli su kulminaciju, a u javnosti se pojavljuju informacije koje svedoče u prilog tome koliko je stvar ozbiljna.

Finansijske prirode, pre svega, igrači su bez plata već četiri meseca, a probleme svojih drugova i kolega zdušno su pokušavali da reše i pomognu Saša Ilić i Danko Lazović.

Kako prenosi 'Sport' najiskusniji među prvotimcima Partizana su iz svog džepa izdvajali novac kako bi izdržavali mlađe fudbalere u ekipi. Pre polaska u Sloveniju Danko je dao novac saigračima, a isto je uradio i pred utakmicu sa HB Toršavnom, kada mu se pridružio i Sale kapiten.

Ipak, u javnosti je i pored dobre volje Lazovića i Ilića, dodaje 'Sport', predstavljeno da je marketing sektor pronašao novac za ublažavanje problema, otuda i reakcija Lazovića prilikom golova Faranima.

Greška medija ili je na sebe zasluge nezasluženo preuzimao marketing sektor, nije poznato...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke