Kad je Kiza bio crveno-beli!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.03.2015.
20:18
Izvor: Sportske.net

U igračkoj biografiji Zorana Kize Milinkovića ne stoji da je tokom karijere nosio dres Crvene zvezde ali se na socijalnim mrežama pojavila arhivska fotografija koja se neće svideti navijačima Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan promovisao je u četvrtak novog šefa stručnog štaba u čijem CV-u stoji da je ponikao u mlađim kategorijama kluba iz Humske koji je napustio početkom 90-ih.

Osim Partizana Kiza Milinković je nastupao za još dva kluba iz Srbije, Vojvodinu i Radnički iz Niša. Nigde u Milinkovićevoj biografiji ne navodi se da se svojevremeno okušao u Crvenoj zvezdi.

Pre no što je 1993. godine pojačao banjalučki Borac Zoran Milinković je zadužio opremu Crvene zvezde u kojoj je pokušao da se izbori za ugovor ali mu to nije pošlo za rukom.

Arhivska fotografija iz pisanih medija tog vremena koja se pojavila na socijalnim mrežama sigurno se neće svideti "Grobarima" pošto je Milinković uslikan u Zvezdinom dresu.

Podsećamo da je Zoran Milinković u trenerskoj karijeri vodio Obilić, BSK Borču, Kolubaru, Srem, Spartak, Vojvodinu, OFK Beograd, Aris i Voždovac a sa Partizanom je dogovorio saradnju do kraja sezone.

Kako je Zoran Milinković izgledao u Zvezdinom dresu pogledajte OVDE!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke