Kad ćemo Pauna videti na klupi ''Orlova''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.05.2016.
09:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Bivši selektor naših zlatnih ''Orlića'', danas trener Čikaga u MLS ligi žali zbog odlazaka Radovana Ćurčića i Sava Miloševića sa svojih pozicija, ali za sada ne planira da se vraća u Srbiju.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Situacija u srpskom fudbalu i dalje je turbulentna, a od pre nekoliko dana ponovo je i mesto selektora ostalo upražnjeno.

Mnogi će reći da bi baš Veljko Paunović bio pravi čovek za to mesto, ali dok su u Savezu verovali u Radovana Ćurčića, on je u međuvremenu našao angažman u Americi, gde sada vodi ekipu Čikaga u tamošnjoj MLS ligi.

''Nikud ne žurim, sve u svoje vreme. Moja stvarnost je za sada Čikago. Videćemo šta će biti sledeće'', poručio je Paunović u  izjavi za ''Sport''.

Ipak, popularni Paun priznaje da je i sam verovao da bi Ćurčić mogao da napravi uspeh sa ''Orlovima''.

''Imao sam odličnu saradnju i sa Ćurčićem i sa Miloševićem. U Ćurčića je verovao Milošević, ali sam verovao i ja i žao mi je što je otišao. Uložio je mnogo truda i energije, bio izuzetno posvećen reprezentativnim zadacima.

A što se tiče Miloševića, njemu sam zahvalan na svemu što smo prošli, značajno je uticao na srpski fudbal na svim nivoima'',
ističe Paunović.

Naravno, sada se postavlja pitanje kako dalje, sa kojim ljudima, koga izabrati za selektora. Paunović ne želi o imenima, ali nudi model rešenja koji je i sam uspešno primenio.

''Poruka kako bi trebalo da se odvijaju stvari poslata je sa Novog Zelanda. Još kada bi se usvojila i prihvatila... Samo ujedinjeni i kad je dobro i kada ne štima možemo da se izdignemo. U suprotnom...'', jasan je Paunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Monday, 02.05.2016
12:37

Verovatno cim se kao selektori oprobaju Rajevac,Muslin,Piksi,pa opet Mihajlovic.

avatar
Ninoslav Krejic
Monday, 02.05.2016
12:29

To bi bilo pravo resenje