Kad će Voša ponovo početi da pobeđuje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2016.
14:04
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodine ovog proleća još uvek nije ostvarila nijedan trijumf, pa su navijači sve nestrpljiviji da se ova nepovoljna serija prekine.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, Novosađani su u prve četiri utakmice u drugom delu sezone ostvarili četiri remija, u isto toliko odigranih mečeva, ali i uz eliminaciju iz nacionalnog Kupa od Javor Matisa posle penal-serije.

Narednu utakmicu u Superligi ''Lale'' igraju protiv čačanskog Borca na ''Karađorđu'', a u susret toj utakmici štoper Lazar Rosić veruje da će ekipa Vojvodine igrati sve bolje kako sezona bude odmicala.

''Treba imati u vidu da nam je ove zime došlo dosta novih igrača i da treba vremena da se nova ekipa uigra.

Kod svih nas je ostao žal za tim što se nismo plasirali u polufinale Kupa, ali i za tim što smo ispustili pobedu protiv Rada u gostima, posebno zbog toga što smo, u oba slučaja, golove primali u poslednjem minutu.

Međutim, raduje me to što smo konačno počeli da stvaramo dosta šansi na utakmicama i ubeđen sam da će nam, kako vreme bude prolazilo, rezultati biti sve bolji i bolji.

Verujem da ćemo već protiv Borca pokazati svoje pravo lice i krenuti u seriju pobeda'',
izjavio je Rosić za zvanični klupski sajt.

On dodaje i da bi Vojvodina svojim igrama trebalo da stadion ''Karađorđe'' učini pravom neosvojivom ''tvrđavom''.

''Mišljenja sam da svako ko dolazi na 'Karađorđe' mora da razmišlja najviše o jednom bodu. S druge strane, mi smo ti koji naš stadion moramo učiniti neosvojivom tvrđavom i uvek ići na pobedu, kako bi naši rivali imali strah kada nam dolaze u goste i gledali kako da se kući vrate sa što manje golova u mreži. Verujem da ćemo takvu Vojvodinu videti već protiv Borca'', zaključio je Rosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke