Jutro posle 'duple krune' - Leonardo poranio da se obrati "Grobarima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
10:40
Izvor: Sportske.net

Svaka poruka koju Leonardo ostavlja na "Instagramu" po pravilu izaziva mnogo pažnje, a navijačima Partizana ostavljamo da jutrošnju protumače onako kako žele.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Svaka poruka koju Leonardo ostavlja na "Instagramu" po pravilu izaziva mnogo pažnje, a navijačima Partizana ostavljamo da jutrošnju protumače onako kako žele.

Manje od godinu dana proveo je Leonardo da Silva Souza u Humskoj ali je za jako kratko vreme prirastao navijačima Partizana za srce i zbog svega što je pokazao na terenu "Grobari" sa razlogom pomno prate šta će se dešavati po pitanju njegove budućnosti.

Mnogo je onih koji tvrde da Partizan nema načina da zadrži Brazilca, ali se navijači nadaju da će Leonardo ostati u klubu barem do kraja evropskih kvalifikacija.

Zbog svega rečenog poruke koje Leonardo da Silva Souza ostavlja na svom "Instagramu" dobijaju na težini, a mnogo puta su do sada tumačene kao oproštajne.

Jutro nakon trijumfa u finalu Kupa Srbije i treće ovosezonske pobede nad "večitim" rivalom Leonardo je požurio da se obrati navijačima Partizana.

Njegovu poruku ćemo preneti ali nećemo ulaziti u to da li je ona oproštajna ili je prosto izraz zahvalnosti nakon naporne sezone u kojoj je osvojena "dupla kruna".

"Želim da se zahvalim Partizanu i njegovim navijačima za ljubav koju su mi pružili tokom prethodnih godinu dana. Prethodna godina ostaće zabeležena u mom životu kao najsrećnija i najuspešnija u mojoj karijeri. Ponosan sam što smo osvojili 'duplu krunu' za ovaj fantastični klub i nemam reči da posvedočim o ljubavi koju osećam za sve vas. Želim da vam kažem da ova ljubav nikad neće prestati. Moje srce ostaje sa vama i teško je opisati koliki je bio vaš značaj u mom ličnom i životu sportiste. Jednostavno, želim da vam kažem: 'Hvala mnogo'. Sa sobom u Brazil ne nosim samo dva trofeja već i ljubav koja je najvažnija u životu. Bila je čast imati pored sebe najbolje ljude na svetu" napisao je Leonardo.

Brazilac je u poruci ostavio oznake za avion što znači da sledi put u domovinu na zaslužen odmor, a da li će na početku priprema biti u Partizanovoj svlačionici ostaje nam da vidimo.

estou aqui para agradecer o clube Partizan agradecer os fãs pelo carinho e amor durante esse 1 ano quero falar para vocês que esse ano vai ficar marcado na minha vida foi o ano mais feliz que já tive o melhor ano da minha carreira tenho muito orgulho de ser campeão 2 vez por esse clube maravilhoso eu não tenho palavras para justificar o amor que sinto por vocês quero que saiba que esse amor jamais acabará eu vou mais meu coração fica com todos vocês até breve palavras não é o suficiente para dizer o quanto vocês significa na minha vida pessoal e na vida como um atleta eu só tenho que simplesmente agradecer e muito a vocês 🇷🇸❤️🇧🇷🏆🏆⚫⚪❤⚽️🙏🏻❤️❤️❤️✌️👊🏻🙏🏻I'm here to thank the club Partizan thank the fans for the love and love during this 1 year I want to tell you that this year will be marked in my life was the happiest year I've had the best year of my career I'm very proud to be Champion 2 time for this wonderful club I do not have words to justify the love that I feel for you I want you to know that this love will never end I will go more my heart stays with you all soon enough is not enough to say how much you mean in My personal life and in life as an athlete I just have to simply thank and much to you ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🏆🏆🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🇷🇸🇧🇷❤⚫⚪ vou levar para o Brasil não só 2 troféu mais sim o amor de todos isso que mais importa nessa vida momentos incríveis que tive o privilégio de ter ao lado das melhores pessoas do mundo olé olé olé olé leo leo leo leo vou me lembrar disso para o resto da minha vida algo que marcou minha história no Partizan amor eterno por vocês um grande abraço do leo 🏆🏆🏆I will take to Brazil not only 2 trophies but the love of all that matters most in this life incredible moments that I had the privilege to have alongside the best people in the world olé olé olé olé leo leo leo leo I will remember this for the Rest of my life something that marked my story in the Partizan eternal love for you a big hug of the oil❤❤❤❤❤❤✈️✈️✈️🇧🇷🇧🇷

A post shared by Leonardo Souza (@leozim42) on May 28, 2017 at 12:59am PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.05.2017
12:51

Sa sigurnoscu ako ne najbolji onda sigurno jedan od najboljih stranaca koji je igrao u domacem fudbalu.

avatar
denikv
Sunday, 28.05.2017
12:13

odmori se majstore pa u nove pobede.

avatar
Sunday, 28.05.2017
11:46

Sećate se izjave Lea na promociji u Partizanu da mu je otac pričao o Partizanu. Sad imaš i ti njemu.

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 28.05.2017
11:19

Odmori se šampione zaslužio si

avatar
Sunday, 28.05.2017
11:09

mislim da ga treba zadrzati do zime jer sa njime Djurdjevicem i jos pojacanjima mozemo ako ne LS onda grupnu fazu LE da odigramo tako da ga dotle treba zadrzati i posle nazalost i prodati.

avatar
Sunday, 28.05.2017
10:57

Терза реагуј.

avatar
Calcio Nostalgija
Sunday, 28.05.2017
13:54

Cime,saopstenjem ?

avatar
Monday, 29.05.2017
22:18

Чиме друго :D

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
10:42

Leo kao Leo. Ide covek na odmor pa da se javi jos jednom:-D Hvala, Artista!