Jurasović: "Odradili smo dobar posao, rezultat nerealan"

Autor: Beta Beta
četvrtak 20.10.2016.
00:00
Izvor: Beta

Trener omladinaca Čukaričkog Mihajlo Jurasović ocenio je da su njegovi fudbaleri u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Domžala odigrali dobru utakmicu i zasluženo prošli u narednu fazu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Omladinci Čukaričkog pobedili su večeras na Banovom brdu Domžale sa 4:1, pa su tako ukupnim rezultatom 5:2 prošli u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nije bilo lako. Uvek sam realan, pa tako mogu da kažem da je ovaj rezultat večeras bio neralno visok. Utakmica je bila otvorena sve vreme. Odigrali smo dobro protiv jedne ekipe koja zna šta hoće i koja je izuzetno čvrsta. Dali smo golove na vreme i priveli utakmicu kraju na pravi način. Zaslužena pobeda", rekao je Jurasović novinarima posle utakmice.

Na konstataciju novinara da su strelci za Čukarički bila četvorica različitih igrača, Jurasović je rekao da je to "veliki plus" za njegov tim.

"Uvek igramo na gol više. Jedino sam se plašio da iz nekih situacija i bezveznih startova uđemo u neke probleme, s obzirom na to da znam njihovu snagu, ali ipak smo uspeli rutisnki da dobijemo na kraju. Dali smo golove baš kad je trebalo i onda je sve bilo mnogo lakše", rekao je Jurasović.

Omladinci Čukaričkog 2. novembra gostovaće u Trondhajmu ekipi Rozenborga u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ispratio sam prvu utakmicu Rozenborga protiv AIK-a. Prognozirao sam da će oni proći dalje, jer su bili znatno dominantniji. Veoma su slična ekipa Domžalama, samo su još jači i snažniji", dodao je Jurasović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 20.10.2016
11:07

Kakve crne kvalifikacije za ligu sampiona kada se ona vec uveliko igra i to bas za mlade. Ovo je neki kup uefa