Jurasović: "Nadam se pobedi i plasmanu u narednu fazu"

Autor: Beta Beta
utorak 18.10.2016.
13:31
Izvor: Beta

Trener omladinaca Čukaričkog Mihajlo Jurasović izrazio je nadu da će njegovi fudbaleri u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Domžala ostvariti pobedu i izboriti plasman u narednu fazu takmičenja.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

U prvoj utakmici pre tri nedelje u Sloveniji rezultat je bio 1:1, a omladinci Čukaričkog će sutra na Banovom brdu ugostiti Domžale u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Čeka nas težak revanš protiv Domžala. Imamo povoljan rezultat iz prve utakmice i nadam se da ćemo ovaj dvomeč da privedemo kraju u našu korist. Svesni smo šta nas čeka, ekipa igra dobro u poslednje vreme, pa se nadam da ćemo i sutra odigrati na istom nivou", rekao je Jurasović novinarima u Beogradu.

Upitan da li očekuje drugačiju igru Domžala u revanšu, Jurasović je kazao da će slovenački tim sigurno želeti da ima više inicijative.

"Sigurno mogu da igraju drugačije, želeće da imaju više inicijative, ali koliko sam video u analizi i prvoj utakmici, oni imaju neke svoje stare ideje, šablone. Ukoliko pokušaju nešto drugo, to je naša šansa. Takođe, oni su ispred nas što se tiče snage, ali što se tiče same igre i tehnike, mi smo tu superiorniji i to je naša šansa. Nadam se da ćemo dobiti", rekao je on.

Jurasović je dodao da svi igrači konkurišu za sutrašnju utakmicu, iako neki imaju "sitne povrede". On je kazao da je interesovanje publike za sutrašnju utakmicu veliko i ocenio da će to njegovim igračima biti dodatni motiv.

Omladinac Čukaričkog Sava Radić kazao je da ekipa maksimalno motivisano ulazi u sutrašnju utakmicu.

"Očekuje nas teža utakmica nego u Domžalama, jer oni moraju da daju gol. Znamo šta nas čeka, ali smo se spremili, nadma se da ćemo ispuniti očekivanja. Verujem da će moji saigrači pružiti sve od sebe i da ukoliko tako bude neće biti problema. Nemamo tremu kao pred prvi meč", rekao je Radić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona mladih između Čukaričkog i Domžala igraće se sutra od 18.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke