Junak Jelić: "Ovo nisam očekivao ni u najluđim snovima!"

Autor: Miloš Marković
nedelja 24.08.2014.
12:38
Izvor: Sportske.net

Junak trećeg kola Jelen Super lige je svakako petostruki strelac za Rad u pobedi nad ekipom Voždovca.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Debi kakav se samo poželeti može.

Petar Jelić je na svom prvom zvaničnom meču za fudbalski klub Rad postigao čak 5 i slovima PET pogodaka u pobedi nad ekipom Voždovca.

Kako sam ističe u razgovoru za Srbiju Danas, ovakav scenario nije mogao da zamisli ni u najluđim snovima.

"Lagao bih kada bih rekao da sam i u najluđim snovima mogao da pretpostavim da će biti ovako. Svaki špic živi za golove, sanja da se upiše u strelce na debiju...ali ovo? Ovo je već neka druga dimenzija, koju rečima ne mogu da opišem.", rekao je on.

U prvi plan Jelić ističe dobru timsku igru, kaže da je pobeda rezultat požrtvovanosti i posvećenog rada, a svoje golove, kao i uvek, posvećuje pokojnom ocu.

"Kao i sve golove koje postižem, posvećujem ocu koji je preminuo kada sam imao sedam godina. Prekrstim se pogledam u nebo jer znam da bi on sada bio najponosniji na mene. Pored toga ove golove posvećujem saigračima, navijačima, svima u klubu i treneru Milanoviću sa kojim sarađujem po četvrti put.", rekao je Jelić, koji bi voleo da osvoji titulu sa Radom.

"Iskreno najviše bi voleo da Rad bude šampion, ali mislim da je to nerealno očekivati. Ali biću zadovoljan ako budemo uspeli da izborimo neko od mesta koje garantuju izlazak u Evropu i ako pored toga budem uspeo da nastavim sa dobrim igrama, golovima i budem najbolji strelac lige.", zaključio je junak, Petar Jelić.

Inače, Petar Jelić je 27-godišnji fudbaleri, koji je karijeru počeo u Modriči, zatim imao neuspelu epizodu u Nirnbergu, posle čega se vratio na domaću scenu, u ekipu OFK Beograda.

Posle još jedne pečalbarske avanture, kraće vreme je proveo u Novom Pazaru, usledio je odlazak u Kinu, da bi ovog leta pojačao ekipu Rada i eto, na debiju se predstavio u blistavom izdanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke