"Junajted Forsi" se vraćaju na jug!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
18:33
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Posle dvadeset godina navijači FK Rad ponovo će se vratiti na južnu tribinu stadiona na Banjici odakle će bodriti svoje miljenike u prvoj utakmici prolećnog dela sezone u Jelen Superligi.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Čelnici fudbalskog kluba Rad pokrenuli su tokom jesenjeg dela sezone ozbiljnu akciju čiji je cilj bio renoviranje i ulepšavanje stadiona "Kralj Petar I" u Crnotravskoj ulici.

Zamašni radovi koji su obuhvatili infrastrukturu stadiona FK Rad ali i promenu travnate podloge završeni su krajem 2014. godine a deo radova podrazumevao je izgradnju južne tribine ka SC "Banjica".

Na taj način najvatrenijim pristalicama FK Rad omogućeno je da se posle 20 godine vrate na svoj jug i odatle bodre izabranike Milana Milanovića koji u subotu kreću u trku za prvenstvene bodove.

"Posle dve decenije 'Junajted Forsi' se opet vraćaju na mesto nastanka, na njihov Jug! FK Rad poziva svoje verne navijače da u što većem broju dođu na stadion 'Kralj Petar I', da obeležimo dan povratka na mesto nastanka navijačke grupe, da podrže svoje ljubimce, i postanu deo istorije" stoji u saopštenju FK Rad.

U pomenutom saopštenju predstavnici superligaša sa Banjice pozvali su navijače da fer i sportski bodre svoju ekipu u duelu sa FK Novi Pazar.

"Bilo kakvim političkim porukama i parolama nije mesto na sportskim terenima, kao ni govoru mržnje zasnovanom na nacionalnoj, rasnoj i verskoj osnovi" poručuju iz FK Rad.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između FK Rad i FK Novi Pazar zakazana je za subotu, 21. februar, sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke