JUNAČINA Tadić ne mari zbog nosa, podržimo Nastasića!

Autor: Beta Beta
nedelja 13.11.2016.
00:12
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Matija Nastasić rekao je večeras da mu je žao zbog greške koju je napravio na utakmici s Velsom i dodao da je najvažnije da je osvojen bod u Kardifu.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je večeras nerešeno 1:1 s Velsom u Kardifu u utakmici četvrtog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

"U početku smo kontrolisali igru i sve smo imali u svojim rukama, ali se desila ta situacija gde je samo trebalo da izbijem loptu u aut, bez veze sam komplikovao i primili smo gol.

Posle toga smo opet pokazali karakter i stabilnost, trudili smo da željom i borbom nadoknadimo neke stvari i mislim da smo dobro odigrali",
rekao je Nastasić novinarima posle utakmice.

"Nismo dopustili Velšanima da toliko ugroze naš gol, znali smo da će čekati naše greške i to se desilo, ali na kraju mislim da treba da budemo zadovoljni bodom.

Danas se desila ta moja greška i iskreno mi je žao. Uspeli smo da postignemo gol i da izvučemo bod",
rekao je Nastasić.



Dušan Tadić
je igrao povredjen od 35. minuta. Njega je u nos udario Tejlor.

"To nije bitno, bitno je da smo mi uzeli bod, to je najbitnije. Znali smo da je Španac sudija, mislio sam da neće dozvoliti da se igra malo jače. Imao je par puta priliku da možda pokaže nekom drugi žuti karton... Ali nema veze, bitno da smo uzeli bod i da smo se borili za reprezentaciju", rekao je Tadić.

Srbija je druga u Grupi D sa osam bodova, ima dva manje od vodeće Irske, dva više od Velsa, četiri od Austrije, šest od Gruzije, a sedam od poslednjeplasirane Moldavije.

"Kako se utakmica odvijala mislim da je ovaj bod velik kao tri. Bitno je i da nam Vels nije prišao... Znamo da će grupa biti jako teška i da neće biti lako, skupljamo bodove", rekao je Tadić.

Ivan Obradović istakao je da se ekipa borila do kraja.

"Od početka ovih kvalifikacija tim je pokazao karakter i to je ono što nas raduje. Ulazimo u novu godinu sa pozitivnim rezultatom što je jako bitno. Idemo puni samopouzdanja napred... Možda fizički nisam na onom nivou, ali mislim da se to danas nije osetilo. Uživao sam i drago mi je zbog boda", rekao je Obradović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 13.11.2016
15:17

Vuku se repovi mihe i Ramadanija tj. njihovih prevara koji Nastasic,koji Rukavina to su igraci za Teleoptik , nama na klupi sedi najbolji stoperski par Krstajic - Dorovic sad da upadnu odigrali bi bolje od dronolovca,Nastase,Vukovica,Makse svi su isti.Muslin je Ok ocistio je koliko je u njegovoj moci jos naci mesto za Zileta,Ljajica i to je to bolje nemamo.

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
15:56

Zile prvo neka igra za svoj klub,a Nastasic je posle Vidica nas najbolji stoper u zadnjih 10 godina,malo ga gledaj i u Salkeu a ne da lupas igrac za Teleoptik,za Rukavinu si u pravu,treba da bude tek treci ili cetvrti izbor...

avatar
neme
Monday, 14.11.2016
16:22

Kraljevsko plavi puni kesa sa onakvim stadionom zakucani za dno jadniji od njih su samo Stutgart i Hamburg,najgora odbrana bundeslige kljucni ljudi u njoj Nastasa i onaj pit bul Kolasinac.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:44

Djukic je Barezi za Djorovica.

avatar
Ezeli
Sunday, 13.11.2016
13:56

Samo umesto nastase da igra kola, ne zbog greske nego zbog jacine lige u kojoj igra, dobro je poznato da se u bundesligi ne igra ni upola jako u odbrani kao u premieru.Sto se koste tice ne bi ja tu nista dirao, trio iz napada deluje kao dobar sklad i dok donose rezultat, ne treba menjati.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 13.11.2016
12:41

Samo jedna izmena u timu je potrebna LJaic umesto Kostica i to je to i na prolece polako pogledati dali je vreme za SMS i za malog Zivkovica!

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
15:59

Koliko ste svi navalili na Ljajica posle jedne lose utakmice bi ga terali i sve najgore pricali kao sada za Nastasica i Kostica...

avatar
Kobe
Sunday, 13.11.2016
10:17

Ivanovic - Maksimovic - Nastasic, to su tri igraca koja uvek treba da igraju u zadnjoj liniji jer su sinoc, bezobzira na gresku Nastasica, pokupili sve lopte, dobili gotovo sve vazdusne duele i delovali jako dobro. Ivanovic odlican, Maksimovic takodje, izuzetno odigrao, Nastasic isto, malo ta greska nije trebala da se desi ali ok. U sledecoj kad Nastasica nema zbog zutih nikako da igra onaj Mitrovic Stefan jer su na vidiku nove individualne greske i poklonjen gol :D los je to stoper. Tu bi trebalo Vukovic da zauzme Nastasicevu poziciju jer i taj momak igra stvarno dobro.

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
16:01

Ima Jagosa,Rajkovica ili Spajica mada njega tesko da ce zvati...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:46

Ima i Milunovica i Rosica, a tu je vec i Pejcinovic:-) Zasto mislis da ce tesko zvati Spajica? Bojim se da si u pravu, ali me zanima zbog cega ti tako mislis? I sta je ovo sa tim minusima, kome si se ti to zamerio, da podelite ti i Uros za advokata da vas brani? :-D

avatar
Nikola Nikolic
Sunday, 13.11.2016
23:31

Nastasic u sredinu, a Maksimovic i Bane na levon i desnog stopera

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 13.11.2016
09:27

Грешке су саставни део игре али наша игра много забрињава. Много је велики размак измећу линија.

avatar
Ghost Rider
Sunday, 13.11.2016
06:52

Настасића држати што даље од репрезентације. Капа доле Тадићу.

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
11:42

Ne lupaj molim te,najbolji stoper kojeg imamo u zadnjih par godina posle Vidica...

avatar
chaki
Sunday, 13.11.2016
13:28

Lupio pa ostao ziv

avatar
Igornopolis
Sunday, 13.11.2016
06:21

Moralo je bolje ali svaka cast. Nametnuce se jos par mladih, Ljaja, mozda se I Milunovic oporavi I do marta smo respektabilni I cvrsci. Melji, zanji Musline.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:59

A je l' ti bilo zao protiv Danske kad si skrivio najgluplji penal na svetu? Da li se secas sta si uradio i u Zagrebu, a posle i ovde protiv istog protivnika, sta si radio i protiv Belgije i Makedonije?! Zar je moguce da toliko gresis?! Manje-vise protiv MKD gde se najvise proslavio Tomovic, ali protiv prvih ste izdominirali i ti i Bisevac...

avatar
Los Vikingos
Sunday, 13.11.2016
02:51

Ja nikako nisam zadovoljan igrom iako je bod u ovom slucaju pozitivna stvar, Mislim da Muslin gresi u vezi Ljajica, decko je u Torinu jedan od najboljih a on ubacuje Obradovica i Kataia u igru. Ne kazem da su losi ova dvojica, ali da se ne lazemo, Ljaja treba da bude u prvih 11.

avatar
Darko123456
Sunday, 13.11.2016
11:30

Slazem se da je dobar , i mozda da je drugacija situacija trebao bi dobiti priliku . Ali zbog svega sto se desavalo , ja ga ne bi ni zvao. Prosti razlog , za reprezentaciju trebaju igraci koji se bore , a ne oni koji glume zvezde , a za njega mislim da mnogo glumi , i ne zasluzuje. Isto tako iako sam navijac cz , smatram da katai ne zasluzuje da igra za rep , mozda je partijama u cz zasluzivao ali sada nikako ne zasluzuje , igraci koji nam odu u inostranstvo i odigraju 15 min po utakmici , mislim da nisu za rep .

avatar
Darko123456
Monday, 14.11.2016
13:34

Imam oci , ali igrac koji ne postuje himnu , to jeste ne pjeva je , a i inace pored toga glumi zvjezdicu , ne treba u reprezentaciju ni zvati . Moje misljenje. Sto se tice kostica , odigrao je skoro sve utakmice , jest da je klub los trenutno , ali igra , i za reprezentaciju ovo sto je igrao sada , odigrao je dobro , i pokazao je da je srcan , i po meni on tu treba biti . A o tome sto ne igra pola , jbg ne mogu svi nasi ni igrati , ali kada vidim da se bore da ginu , po meni ih treba zvati .

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
10:48

Kako je onda Kostic za reprezentaciju?! Pola nasih igraca ne igra, a klubovi su im cak i ocajni dok Ljajic (nista on ne glumi, to izmisljas) igra i razbija! Trebaju da igraju i Ljajic, a i Katai zasluzuje poziv iako ne igra u svom klubu, gde su ti oci?

avatar
Red Wolf
Sunday, 13.11.2016
02:33

Ovaj Obradovic da se izbaci najgori je bio nesposoban je da doda loptu po zemlji a o centar sutevima da ne govorim. Rukavina treba da se zameni nekim drugim ostatak sastava ne bih menjao. Ne znam samo zasto Kostic tako slabo igra a dobar je inace. Mozda probati sa kataiem ili Ljajicem umesto njega. Bravo za istrajnost.

avatar
Неста13
Sunday, 13.11.2016
01:28

Бој не бије светло оружје бој бије Дишан Тадић срце јуначко,купио ме Тадара заувек!

avatar
Komreolne
Sunday, 13.11.2016
11:23

Do sledece tekme kad odigra slabije onda ces da ga izbacujes na glavacke

avatar
Неста13
Tuesday, 15.11.2016
04:44

Што се мене тиче не мора више ни да игра за репку,урадио је више од пола њих!:Сад само чекам његов транфер типа Милан,ПСЖ,Јуве,или код Контеа у Челзи!

avatar
Los Vikingos
Sunday, 13.11.2016
15:38

Cime te je kupio majke ti? Tadic je odlican igrac i to stoji, ali to sto je dobio udarac u nos ne znaci da je sada heroj. Heroj je bio Vidic koji je isao glavom tamo gde neko nije smeo nogom!