JSL - Zvezda dobija uslovnu licencu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
15:34
Izvor: Sportske.net

Izvršni odbor Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije uputiće IO FSS predlog da FK Crvena zvezda dobije uslovnu licencu za igranje u Jelen Superligi u sezoni 2014/2015.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

U Beogradu je u četvrtak održana sednica Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Superlige Srbije na kojoj su razmantrana nekolika važna pitanja vezana za nastupajuću sezonu.

Sednici su prisustvovali predsednik i generalni sekretar FSS, gospoda Tomislav Karadžić i Zoran Laković. Njihovo prisustvo bilo je od velikog značaja jer su pojedine teme za raspravu arhivirane tek posle predloga prvog čoveka FSS.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković održao je danas prezentaciju predloga novog sistema takmičenja u JSL a klubovima je dat rok da u narednih 15 dana dostave svoje mišljenje tim povodom.

Pored toga bilo je reči o pitanju infrastrukture i bezbednosti na stadionima kao i o sankcijama izrečenim klubovima koji duguju novac svojim bivšim igračima i trenerima.

Predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović ponovio je da izrečene zabrane registracije novih igrača klubovima dužnicima ostaju na snazi do izmirenja dugova ali je na predlog predsednika FSS Tomislava Karadžića doneta odluka da FK Crvena zvezda dobije uslovnu licencu za igranje u JSL.

"Zaključeno je da se zbog svih problema sa kojima se klubovi susreću uputi predlog Izvršnom odboru FSS da se klubovima omoguće uslovne licence a da se konstatovani problemi otklone u što kraćem periodu" navodi se u delu saopštenja sa današnje sednice.

To znači da će šampion Srbije uprkos velikom broju probelma i ogromnom dugu biti omogućeno da u narednoj sezoni igra u Jelen Superligi a na čelnicima Crvene zvezde je da se potrude da u što kraćem roku pokušaju da oktklone probleme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke