JSL - ''Zmajevi'' osvojili Kruševac, Radničkom bod u Lučanima!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.11.2014.
15:39
Izvor: Sportske.net

Odigrane su prve dve utakmice 12. kola Superlige, a znatno više razloga za zadovoljstvo imaju gosti.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sva tri boda sa gostovanja odneo je Voždovac, i to protiv Napretka u Kruševcu - 0:2!

Oba gola postignuta su u prvih pola sata utakmice. Najpre je Džugurdić u 22. minutu realizovao odličnu asistenciju Babovića, za vođstvo od 1-0, da bi strelac prvog gola samo četiri minuta kasnije asistirao Škerjancu, koji postiže lep gol za vođstvo od dva gola razlike.

Da sve bude gore po Kruševljane, nekoliko minuta kasnije došlo je do sudara dvojice fudbalera dmaćih, Janičića i Govedarice, pa su i jedan i drugi morali van terena, a trener Napretka Saša Štrbac je tako već u 36. minutu izvršio dve izmene.

Umesto pomenutih, na teren su ušli Mbođ i Stanojević, ali nisu uspeli da promene razvoj događaja na terenu, pa su Voždovčani odneli ceo plen.

Za to vreme, Mladost je u Lučanima dočekala kragujevački Radnički i iako je bila favorit protiv ''fenjeraša'', iako je imala igrača više od 30. minuta, kada je isključen Perović, nije uspela da dođe do sva tri boda.

Na kraju, 0-0, bod veliki kao kuća za Kragujevčane, koji su jedinstveni po tome što su u 12 odigranih mečeva postigli samo dva (!?) pogotka, a osvojili ''čak'' šest bodova!

Superligaški program se nastavlja od 17 časova, a događaj večeri je meč na Marakani, između Zvezde i Čukaričkog (18:00h).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke