JSL - Voša sve ubojitija, Donji Srem iznenadio ''Čuku''!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.09.2014.
21:01
Izvor: Sportske.net

Goleada na ''Karađorđu'', Vojvodina deklasirala Spartak i nastavila trku sa Zvezdom i Partizanom za čelo tabele. Donji Srem odneo bod sa gostovanje Čukaričkom.

Beta/DraganGojić/Av
Beta/DraganGojić/Av

Povezane vesti

Odigrane su i poslednje dve utakmice subotnjeg programa u okviru šestog kola Superlige.

Ubedljivo najbolji utisak ostavila je odlična ekipa Vojvodine, koja je pred svojim navijačima na novosadskom ''Karađorđu'' savladala Spartak rezultatom 5-2.

Petu pobedu Vojvodine u šest odigranih kola najavili su Alivodić i Gaćinović, koji su već posle 20 minuta igre doneli ''Lalama'' dva gola prednosti. Goleada domaćih je nastavljena početkom drugog poluvremena, kada su Poletanović u 52. i Veselinović u 56. minutu rešili sve dileme po pitanju pobednika.

Kapiten gostiju Vladimir Torbica je u 67. minutu ublažio prednost Vojvodine, ali se za ''petardu'' pobrinuo Lazar Veselinović, svojim drugim pogotkom u 85. minutu meča.

Konačnih 5:2 postavio je Maksimović, dva minuta kasnije.

Mnogo neizvesnije je bilo na Banovom brdu, gde je Čukarički osvojio samo bod pšrotiv Donjeg Srema - 1:1.

Mogli su gosti i bolje da prođu, pošto su golom Bojana Beljića poveli u finišu prvog poluvremena, ali je poraz ''Brđana'' sprečio veteran Nenad Mirosavljević, izjednačujućim golom u 75. minutu.

U poslednjih deset minuta Donji Srem je imao igrača manje na terenu, pošto je Punoševac zaradio crveni karton, ali brojčanu prednost domaći nisu uspeli da iskoriste do kraja meča.

U prilogu pogledajte sve današnje rezultate i trenutnu tabelu, a derbi kola se igra sutra u Kragujevcu, gde gostuje Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke