JSL - Vojvodina u krizi, Zec odneo bodove u Pećince!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
20:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da iskoriste "kiks" Crvene zvezde i eventualnom pobedom preskoče crveno-bele na tabeli pošto su večeras u Novom Sadu pretrpeli treći ovosezonski poraz.

Beta/DraganGojić/Av
Beta/DraganGojić/Av

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica subotnjeg dela programa 12. kola u Jelen Superligi odigrana je na novosadskom "Karađorđu" gde je domaća Vojvodina ugostila fudbalere Donjeg Srema.

Nakon poraza od Partizana nadali su se Novosađani da će "komšijski derbi" zaceliti rane ali se ispostavilo da je tim Zorana Marića zapao u rezultatsku krizu.

Fudbaleri Donjeg Srema savladali su Vojvodinu rezultatom 2:3 (0:1) i tako naneli drugi vezani poraz superligašu iz Novog Sada a treći ovosezonski.

Izabranici Zorana Marića bili su primorani da jure prednost Donjeg Srema u dva navrata a kada je Đuro Zec u 77. minutu treći put doneo prednost Pećinčanima spasa za "Lale" nije bilo.

Vođstvo ekipi bivšeg trenera Vojvodine Zlatomira Zagorčića doneo je Dino Šarac u 40. minutu a Vojvodina je nakon pauze u poluvremenu konsolidovala redove i već u prvom minutu drugog dela stigla do izjednačenja preko Mijata Gaćinovića.

Novo vođstvo Donjem Sremu doneo je Stanisavljević u 62. minutu ali domaćin deset minuta kasnije ponovo poravnava rezultat golom Lazara Veselinovića sa bele tačke.

U trenucima kada se od domaćeg sastava očekivalo da krene na pobedu usledio je novi hladan tuš za Novosađane, ovoga puta u režiji Đura Zeca koji golom u 77. minutu postavlja konačnih 2:3.

Vojvodina usled poraza ostaje na trećem mestu na tabeli a Zvezda kao druga beži dva boda novosadskom sastavu. Čukarički se polako primiče vodećem trojcu ali "Stara Dama" može da bude mirna jer još uvek ima tri boda viška u odnosu na "Brđane".

U narednom kolu Vojvodina gostuje Radu i to će biti prilika da crveno-beli prekinu mini seriju od dva poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke