JSL - Silna Vojvodina ''pregazila'' Romantičare!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.08.2014.
20:57
Izvor: Sportske.net

Navijači Vojvodine imali su priliku da vide odličnu predstavu svojih ljubimaca na ''Karađorđu'', pobeđena je ekipa Dejana Đurđevića sa ubedljivih 3:0, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici prvog kola domaćeg šampionata videli smo i najubedljiviju pobedu pošto je ekipa Zorana Marića savladala tim OFK Beograda koji predvodi Dejan Đurđević ove sezone. Na kraju je bilo ubedljivih 3:0 u korist domaće ekipe.

Ambijent na stadionu ''Karađorđe'' je bio odličan, pred oko 2-3 hiljade gledalaca Vojvodina je od samog starta stavila do znanja ''Romantičarima'' ko će se više pitati kada je krajnji rezultat u pitanju.

Već u desetom minutu Vojvodina je došla do prednosti. Mijat Gaćinović je prvo propustio dobru priliku, tačnije, odbranio je njegov udarac golman Čupić, ali mu se lopta odbila nakon čega je ponovo sam sebi izborio poziciju i pogodio za radost domaćih navijača.

Napadala je Vojvodina i nakon tog gola, a novi smo videli već 15 minuta nakon prvog. Bila je to odlična akcija, Veselinović je probio po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a Mirko Ivanić je pogodio na neverovatan način, u stilu najvećih golgetera, petom je poslao loptu u mrežu gostiju.

Kontrolisala je Vojvodina i u nastavku utakmicu, da bi sve bilo gotovo nakon fenomenalne lopte Veselinovića za Alivodića, poslao ju je u pravo vreme, a ovaj je rutinski poslao loptu u gol za 3:0, igrao se tek 50. minut. Posle tog gola se videlo koliki je ljubimac navijača ovaj momak, pošto se sa zapada čulo ''Envere, majstore!''

Do kraja meča je Gaćinović imao pravi ''zicer'', promašio je prazan gol, a i Veselinović je propustio priliku kada je izašao jedan na jedan sa golmanom Čupićem koji je bio najzaposleniji u gostujućoj ekipi.

Vojvodina je nakon prvog kola zauzelo čelo tabele, dok je OFK na poslednjem mestu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke