JSL - Partizan vs Mladost 3-0 (KRAJ)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.04.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 23. kola Superlige igrala se večeras u Humskoj, Partizan dominirao i ubedljivo slavio!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Utakmica je počela u 18 časova na stadionu u Humskoj, a ovo su startne postave obe ekipe.

Partizan: Ž. Živković, Bandalovski, N. Petrović, Balažic, B. Ilić, Marković, Brašanac, A. Živković, Šaponjić (Kojić od 75.), S. Ilić (Grbić od 70.), Ninković (Marinković od 79.).

Mladost: Krznarić, Zonjić, Golemić, Otašević, Pešić, Gavrić, Radin, Milosavljević (Jovanović od 78.), Adamović (Tešić od 47.), S. Jovanović, Eze Frajdej (Živadinović od 62.)


PRVO POLUVREME

Kao što se i očekivalo, od samog starta inicijativa ekipe Partizana. Ređaju se korneri  crno-beli, a kao plod velike inicijative domaćih, došao je i vodeći gol u 12. minutu.

Prava opsada gola Mladosti, posle centaršuta sa leve strane. Pokušavali su Bandalovski, pa Brašanac, lopta se odbijala od igrača Mladosti, a onda stigla do Saše Markovića, koji šutira sa dvadesetak metara i šalje loptu u donji levi ugao gola gostiju - 1:0 za Partizan.

Nisu navijači Partizana dugo čekali ni na drugi gol svojih ljubimaca - Ivan Šaponjić, 2:0!

Golove možete videti OVDE.

Igrao se 18. minut, ovog puta akcija Partizana sa desne strane, centaršut ka Saši Iliću, koji je šutirao sa desetak metara, lopta je zatim odbijena do Ivana Šaponjića, koji iz neposredne blizine završava posao.

Dva minuta kasnije, Brašanac je pogodio prečku, Partizan i dalje dominira, gosti iz Lučana potpuno nemoćni u dosadašnjem toku meča.

Ređaju se šanse crno-belih, sve zapaženiji je i Ninković, koji je mogao i sam da se upiše u strelce, a u 39. minutu je asistirao Petroviću koji sa 16 metara pogađa prečku.

DRUGO POLUVREME

Slična slika i u nastavku meča, Partizan i dalje kontroliše utakmicu, bez problema održava stečenu prednost.

A od 58. minuta ju je i uvećao - Andrija Živković, 3-0!

Nova akcija Nikole Ninkovića, još jedan sjajan centaršut u kazneni prostor, gde je pronašao Andriju Živkovića, koji je poslao loptu po zemlji, a ona se izmigoljila iz ruku golmana Krznarića i završila u mreži!

U 70. minutu uzbušenja i na jednoj i na drugoj strani. Prvo je Brašanac imao još jednu priliku, nije uspeo da je realizuje ni ovog puta, usledila je kontra gostiju, koju je u kaznenom prostoru Partizana, u poslednjem trenutku prekinuo požrtvovani Nikola Ninković, klizećim startom.

Slično je bilo i u 81. minutu, kada je Bandalovski zaustavljen u izglednom napadu po desnoj strani, Lučanci su uzvratili novom opasnom kontrom preko Živadinovića, ali ponovo se nisu snašli u završnici.

U 85. minutu, prilika i za Petra Grbića, koji je ušao u ''srce'' kaznenog prostora, ali tamo je naleteo na veći broj gostujućih igrača, koji su izblokirali njegov pokušaj.

Dva minuta kasnije, nova akcija i novi pokušaj Grbića, ovog puta sa dvadesetak metara, ali je opet pogodio protivničkog igrača. Bio je to Otašević, koji je nekoliko trenutaka bio u ''nokdaunu'' posle ovog šuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke