JSL - Ovako izgleda Lista strelaca posle tri kola

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.08.2014.
08:05
Izvor: Sportske.net

Treće kolo domaćeg šampionata, kada su strelci u pitanju, proteklo je potpuno u znaku novog napadača Rada Petra Jelića, koji je već na debiju uspeo da se izbori za plasman na vrh liste strelaca.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Prosek postignutih golova u trećem kolu Superlige je znatno veći nego obično (tri po utakmici), a najveće zasluge za to idu Petru Jeliću, iskusnom napadaču, koji je ovog leta pojačao beogradski Rad.

Podsetimo, on je u subotu postigao čak PET golova, u ubedljivoj pobedi ''Građevinara'' od 6-1 nad domaćim Voždovcem.

Na taj način, on je samo u jednoj utakmici postigao četvrtinu od ukupnog broja golova koje je postigao prvi strelac JSL iz prošle sezone Dragan Mrđa (19).

Ipak, videćemo da li će uspeti da golove postiže u kontinuitetu, ili je ovo bio samo njegov trenutni bljesak.

U svakom slučaju, on je posle tri kola ubedljivo prvi na Listi strelaca sa tih pet golova, ispred Nenada Milijaša koji je postigao tri, ali na toj brojci će sada već bivši kapiten Zvezde i ostati, jer mu je meč protiv Vojvodine bio i oproštajni u dresu beogradskih crveno-belih, pošto odlazi u Tursku.

Iza Milijaša je nekolicina fudbalera sa po dva gola - Rakić (Zvezda), Lazović i Škuletić (Partizan), Adamović (Mladost Lučani), Čavrić (OFK), Mićić (Napredak), Veselinović (Vojvodina)...








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke