JSL – Osam golova na četiri utakmice, samo tako nastavite...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 29.09.2014.
17:00
Izvor: Sportske.net

Donekle neuobičajena brojka zabeležena je u ponedeljak popodne, na četiri odigrane utakmice domaćeg prvenstva.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Odloženo kolo usled Parade ponosa na programu je danas, a u terminu od 15 sati igralo se na četiri terena.

Videli smo osam golova, ali manje od dve hiljade navijača i publike na sva četiri stadiona, što je poražavajuća činjenica bez obzira na termin igranja.

Kada su rezultati u pitanju, zabeležene su tri pobede domaćina i jedan trijumf gostiju.

Donji Srem je kao domaćin slavio nad ekipom Radničkog iz Kragujevca, minimalnim rezultatom i golom Stanisavljevića u 75. minutu.

U Beogradu je Voždovac sa dva gola ispratio Mladost, upisao se Odita još u petom minutu, a tačku na ovaj meč je stavio Stefan Babović, asistent kod prvog pogotka, koji je sa Oditom u 75. minutu samo zamenio mesta. Voždovac je na ovaj način stigao do prve pobede u tekućem prvenstvu.

Derbi meč igran je na Banjici gde je Rad ugostio Čukarički, koji je zabeležio i svojevrsno iznenađenje slavivši nad Građevinarima rezultatom 1:3.

Golove za goste postigli su matić u 8. i 48. minutu, kao i Srnić u 81. koji je zapečatio meč, iako je Rad učinio sve da se vrati u meč i u 56. minutu preko Perovića i smanjio rezultat, ali nije smogao snage da se u potpunosti vrati u meč.

Poslednji meč odigran je u Subotici, gde je domaći Spartak slavio nad Radničkim iz Niša, minimalnim rezultatom 1:0, koji je postavljen još u šestom minutu. Gol i pobedu domaćinu doneo je Milić.

U nastavku dana, od 17 sati očekuje nas meč u Kruševcu gde Napredak dočekuje Vojvodinu, Novi Pazar od 19 čeka Jagodinu, kao i Borac i Crvena zvezda koji u Čačku igraju takođe od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke