JSL - Novi kiks Jagodine, krenulo Nišlijama, Lučanci ne posustaju!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.09.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net

Uoči duela Crvene zvezde i Novog Pazara ovog popodneva su okončane još tri utakmice šestog kola Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Najubedljiviji je bio niški Radnički, koji je u prvih pet kola doživeo svih pet poraza, ali je promena trenera očigledno imala efekta, pa su Nišlije danas na svom Čairu deklasirale ekipu beogradskog Rada - 3:0!

Posle prvog poluvremena bez golova, u nastavku mnogo bolja igra domaćih, i efikasnija što je najvažnije, pa su golovima Đilasa, Đorđevića i Popare došli do ubedljivog trijumfa.

Ako je Nišlijama krenulo posle smene trenera, to se za Jagodinu još uvek ne može reći. Novi kiks Jagodinaca, koji su na svom terenu uzeli samo bod protiv Napretka - 1:1. Lepović je rano doveo domaće u vođstvo, činilo se da su na dobrom putu da prekinu lošu seriju, ali je u nastavku Janičić doneo izjednačenje Kruševljanima i još jedanm vredan bod svom timu, posle prošlonedeljnih 0:0 sa Crvenom zvezdom.

Konačno, lučanska Mladost je upisala treću uzastopnu pobedu i novajlija u Superligi je sve bliži vodećim ekipama na tabeli. Danas su u komšijskom derbiju savladali čačanski Borac sa 2:1, golovima Frajdeja i Zonjića u prvom poluvremenu, a poraz Borca je u nastavku ublažio Đenić.

Podsetimo, ranije danas je OFK Beograd naneo šesti uzastopni poraz Voždovcu, bilo je 1-0.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke